Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A koronavírus tett keresztbe Dibusz Dénes klubváltásának

A koronavírus tett keresztbe Dibusz Dénes klubváltásának

Sport & Szabadidő

A koronavírus tett keresztbe Dibusz Dénes klubváltásának

Sport & Szabadidő

Gabay Balázs 16:46

A Ferencváros játékosának, Dibusz Dénesnek a menedzsere elárulta, ha nincs koronavírus-járvány, illetve az ezzel járó gazdasági problémák, akkor a kapus már valószínűleg a Besiktast erősítené.

A koronavírus-járvány gazdaságilag is nagyon megviselte az európai futballklubokat. A bevételek kiesése miatt a klubok jelentős részének alakítania kellett kiadásain, bérköltségein, ezzel együtt pedig az átigazolási politika is megváltozott. A pandémia hatással volt többek között a Fradi játékosának, Dibusz Dénesnek is a pályafutására.

„Ha nem jött volna közbe tavasszal a koronavírus, és az ezzel együtt járó gazdasági nehézségek, akkor Dénes már valószínűleg a Besiktast erősítené”

– mondta a Borsnak a kapus menedzsere, Schultz Levente.

A magyar kapusnak fontos szerepe volt abban, hogy csapata, a Ferencváros 25 év után újra a Bajnokok Ligája csoportkörében szerepelhessen. Nem csoda tehát, hogy felfigyelt rá a török sztárcsapat.

„A török klub az­óta sem igazolt új kapust, így ez a lehetőség továbbra is él. Dénesnek francia és német ajánlata is volt, de azok szakmailag nem voltak tökéletesek. Topbajnokság esetén ugyanis legrosszabb esetben egy középcsapat, más ligában pedig csak a topcsapatok jö­hetnek szóba, hiszen a Fradinál elért szintnél nem szeretne lejjebb adni. Dénesnek még hároméves szerződése van, vagyis ki kell őt vásárolni. Jelenleg a Transfermarkt kétmillió euróra becsüli az értékét, ami reálisnak tűnik. Természetesen egy Juve elleni kiváló teljesítmény tovább növelhetné ezt az összeget”

– tette hozzá Schultz.

A Ferencváros november 24-én, kedd este folytatja szereplését a Bajnokok Ligájában, Rebrov csapata 21 órától a Juventus otthonában lép pályára.

Borítókép: GRIGORY SYSOEV / SPUTNIK / SPUTNIK VIA AFP