promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Barca-játékosok egymás közt: Griezmann tisztázta a Messi-ügyet
Borítókép:  GABRIEL BOUYS / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Antoine Griezmann korábbi ügynöke kicsit megkavarta az állóvizet azon kijelentésével, miszerint Lionel Messi rémuralma az oka annak, hogy a francia támadó nem tud kiteljesedni Barcelonában. Griezmann reagált a történésekre.

Hogy a Barcelona szurkolói ne unatkozzanak a válogatott mérkőzések miatti szünetben arról Eric Olhats, a katalán csapat játékosának, Antoine Griezmann-nak a korábbi ügynöke gondoskodott. Olhats ugyanis arról beszélt, Lionel Messi rémuralma az oka annak, hogy a francia támadó nem tud kiteljesedni Barcelonában, az argentin játékos válaszul erre csak annyit mondott:

egyszerűen belefáradt abba, hogy mindenért ő a hibás.

Ugyan kicsit megkésve, de maga az érintett, Antoine Griezmann is reagált a történésekre. Mint mondta, korábbi ügynökével már rég nem beszéltek, meghívta esküvőjére, de Olhats nem ment el, így nem is mondhatott neki semmit a Barcelonáról. A támadó szót ejtett a sajtóban megszólaló nagybátyjáról is, aki szerinte meggondolatlan kijelentéseket tett, nem tudja, miként működik a futball világa – írja a Sky Sports.

„Eric elmondta a véleményét, de ezzel károkat okozott és kételyeket keltett a Messi és köztem lévő kapcsolatban. Leo tudja, hogy tisztelem őt, s, hogy tanulok tőle”

– fejtette ki véleményét Griezmann a Movistarnak.

Szó beszélt arról is az interjúban, miszerint Messit bosszantotta, hogy Griezmann 2018-ban még nemet mondott a Barcelona ajánlatára, pedig akkoriban a francia focista a nyilvánosság előtt jelezte, örülne, ha a Katalán fővárosba igazolhatna.

„Beszélgettünk Leóval, amikor a Barcához igazoltam. Mondta, hogy amikor először visszautasítottam a Barca hívását, az bosszantotta. Azonban, amint csapattársak lettünk, egyből mellém állt”

– mesélte Griezmann.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás