promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
The Weeknd lesz a Super Bowl sztárfellépője
Borítókép:  Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az utóbbi évek egyik legnagyobb R&B sztárja léphet fel az NFL-nagydöntőjében.

Úgy tűnik, hogy a koronavírus járvány sem akadályozhatja meg azt, hogy a lehető legsimábban lebonyolítsák az amerikai-futball szezont, melynek utolsó meccsén a Super Bowl-döntőben a két főcsoport győztese találkozik egymással, hogy megharcoljanak a Vince Lombardi-trófeáért. A tervek szerint ezt 2021. február 7-én, vasárnap rendezik majd a Raymond James Stadionban, a Florida állambeli Tampában.

A járványügyi helyzet miatt persze még rengeteg a kérdés nem csak a döntő, de még a rájátszás körül is, azt viszont más most tudni lehet, hogy ki fog zenélni a mérkőzés félidejében. A Super Bowl egyik legnagyobb hagyománya ugyanis az úgy nevezett Halftime Show, melyre minden évben egy világszerte ismert fellépőt hívnak el.

Az idén Shakira és Jennifer Lopez szórakoztatta a közönséget, a következő alkalommal pedig a kanadai The Weeknd érkezik majd.

[[twitter]]

A 30 esztendős énekes eddig három Grammy díjat nyert, nagyobb ismertségre pedig 2015-ben tett szert, miután megjelent Beauty Behind the Madness című albuma.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás