promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pintér Attila: Megpróbálok majd meglepetést okozni
Borítókép:  ATTILA KISBENEDEK / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Mezőkövesd újonnan kinevezett vezetőedzője, Pintér Attila első interjújában arról beszélt, hogy szerinte csak a szurkolókkal közösen lehet eredményt elérni, akik nagy erőt tudnak adni a csapatnak. Egyúttal majd megpróbál meglepetést okozni az ellenfeleknek.

Gyors edzőváltás történt Mezőkövesden: a klub november 10-én elköszönt Kuttor Attilától, s egy nappal később már be is jelentette, hogy a csapat új vezetőedzője a korábbi szövetségi kapitány, Pintér Attila lett. (Hogy meddig szól Pintér szerződése, az nem derült ki.) A magyar szakember a csapat honlapjának beszélt arról, hogy „Mezőkövesd sokkal többet jelent számára, mint egy klub, ugyanis az itt dolgozók és a városban élők korábban is bebizonyították, hogy nagyon szeretik a labdarúgást”.

„Tállai András személye számomra több mint elnök, neki szíve-lelke a mezőkövesdi labdarúgás. Amikor megkeresett, kötelességemnek éreztem, hogy segítséget nyújtsak neki. Bár az elmúlt két évben el tudtam volna helyezkedni a labdarúgásban, volt olyan ajánlat, amit lehet, hogy utólag meg fogok bánni, hogy nem fogadtam el, de az egy percig sem lehetett kérdéses, hogyha Tállai elnök úr hív, akkor segítek. Kötelességemnek éreztem gondolkodás nélkül igent mondani”

– mondta Pintér Attila, aki hozzátette – a szakember 2015 decembere és 2016 decembere között dolgozott Mezőkövesden –, hogy naprakész az első osztály történéseiből és az erőviszonyokat is jól ismeri.

„Megpróbálok majd meglepetést okozni az ellenfeleknek, ehhez kapcsolódóan elmondtam a játékosoknak a szerda délelőtti edzés előtt, hogy nagyon kemény munka kell most ahhoz, hogy a csapat elmozduljon a jelenlegi pozícióból. Az MTK elleni mérkőzésig hátra lévő időben a legfontosabb feladat, hogy a csapatjátékot rendbe rakjuk. Meg kell próbálni minél több gólhelyzetet kialakítani, annak érdekében, hogy többször betaláljunk, és igyekszünk majd úgy lehozni a mérkőzéseket, hogy ne kapjunk gólt”

– tette hozzá Pintér Attila.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás