promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döntött az MLSZ a DVTK-Újpest-meccs ügyében
Borítókép:  ATTILA KISBENEDEK / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Magyar Labdarúgó Szövetség levélben tájékoztatta a Diósgyőrt, hogy a pénteken 20 órakor kezdődő DVTK-Újpest mérkőzés a kiírt időpontban nem kerül megrendezésre.

A hét elején az Újpest jelezte, hogy a megbetegedések és sérülések miatt az első, 25 fős csapatból már csak két vagy három játékossal tudnak felállni a fiatalok mellett a DVTK elleni pénteki, bajnoki mérkőzésre. Emiatt a fővárosi klub arra kérte a Diósgyőrt, halasszák el a két csapat találkozóját.

A miskolci klub nemet mondott, hivatkozva arra, hogy a korábbi halasztások és a sűrű versenynaptár miatt nincs arra lehetőségük, hogy hozzájáruljanak a halasztási kérelemhez. Nem késlelkedett a válasszal az Újpest. A lila-fehér klub arról írt, hogy számukra az egészség az első, s biztos, hogy nem utaznak el az OTP Bank Liga-meccsre. 

A Magyar Labdarúgó Szövetség ezek után levélben tájékoztatta a DVTK-t. 

Mint a szövetség írta, az eredeti kiírás szerint pénteken 20 órakor kezdődő DVTK–Újpest mérkőzés a kiírt időpontban nem kerül megrendezésre.

A programváltozás miatt a DVTK labdarúgó-csapata pénteken kettő, szombaton pedig egy edzést tart a DVTK Edzőközpontban – írta honlapján a Diósgyőr. Az MLSZ Versenybizottsága rövidesen döntést fog hozni a mérkőzésről.

November 5-én este az MLSZ versenybizottságá arról adott tájékoztatást, hogy a mérkőzés három pontját 3-0-s gólkülönbséggel a Diósgyőrnek adja.

Csütörtökön a Budapest Honvéd is bejelentette, hogy hasonló okokból kérte a szombati, Budafok elleni mérkőzése elhalasztását.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás