promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennél kínosabb interjú még nem készült Erling Haalanddal
Borítókép:  JOHN THYS / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Borussia Dortmund játékosa, Erling Haaland egy góllal és egy gólpasszal járult hozzá a Club Brugge ellen győzelemhez a Bajnokok Ligájában. A mérkőzést követően olyan interjú készült a norvég támadóval, amilyet nagyon ritkán látni.

A Borussia Dortmund a Bajnokok Ligája aktuális szezonjának harmadik körében 3-0-ra verte idegenben a Club Brugge-t. A mérkőzésen főszerepet játszott a német csapat támadója, Erling Haaland. A norvég játékos egy góllal és egy gólpasszal vette ki a részét a győzelemből. Egyúttal egy rekordot is felállított:

11 BL-mérkőzésén már 14 gólnál jár. És ne feledjük, még csak 20 éves. A brazil Ronaldónak 40 mérkőzésre volt szüksége ahhoz, hogy 14 találatot szerezzen.

De nemcsak emiatt marad emlékezetes a Club Brugge–Borussia Dortmund mérkőzés. A mérkőzés után a CBS Sports riportere egy olyan beszélgetést folytatott Erling Haalanddal, amilyen nagyon ritkán látni. Már a riporter felvezetése sem volt épp hétköznapi, de a folytatás tényleg minden képzeletet felülmúlt. Íme az „interjú”:

– Erling Haaland, hé', csak most igazítottad meg a hajad? Ma nem kellett a fejedet használni, hogy gól szerezz, kétszer talált be a lábaddal.
– Igen, ez egy jó este volt, és fontos három pontot szereztünk.
– Hogyan készültetek a mai mérkőzésre?
– Tudtuk, hogy játszik a Brugge, magasan akartuk őket letámadni, miután az első félidőben ezt megtettük, aztán meg kellett mutatnunk, hogy mi vagyunk a jobb csapat. Ez egy jó és fontos győzelem.
– Ez már a hatodik gólod volt belga csapatok ellen, az ellenük való játékot neked találták ki.
 – Igen, jól megy a belga csapatok ellen.
– Egyedül fogsz aludni este?
– Igen.
– Nem viszed haza a barátnődet most? Nem lőttél mesterhármast.
– Nem, nem lőttem mesterhármast.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás