promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Haalandot kidobták egy szórakozóhelyről – apja zseniálisan reagált
Borítókép:  RALF IBING / AUGENKLICK/FIRO SPORTPHOTO / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Borussia Dortmund játékosát, Erling Haalandot kidobták egy szórakozóhelyről. A focista édesapja zseniálisan reagált a történtekre.

Ahogy kikerült a világhálóra, azonnal felkapott lett az a felvétel, amelyen azt látható, amint egy biztonsági őr feszülten terelgeti ki egy szórakozóhelyről a Borussia Dortmund játékosát, Erling Haalandot. Azonban hamar tisztázódott a helyzet.

A Beverly Hills Fun Pub dolgozója, Oyvind Sörensen ugyanis elárulta: azért kellett kitessékelni a labdarúgót, mert túl sok ember gyűlt a focista asztala köré, így pedig nem lehetett tartani a koronavírus-járvány miatt bevezett, távolságtartásra vonatkozó szabályokat.

„Minden alkalommal, mikor felállt, az emberek énekelni kezdtek és a legtöbben a közelébe akartak férkőzni. Ezután megkérték, legyen szíves az asztalnál maradni, hogy ne okozzon további felbolydulást, de a biztonsági őr úgy érezte, Haaland nem tett eleget a felszólításnak, ezért megkérték, hogy hagyja el a szórakozóhelyet”

írja az a M4Sport a norvég TV2-re hivatkozva.

Erling Haalandot édesapja, a korábban szintén futballozó, Alf-Inge Haaland a Twitteren az esetet után a következőt üzente fiának:

„Gyerünk, Erling, vissza a munkához. A nagyvárosi éjszakai élet nem neked való.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás