promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Sport TV-n tér vissza Mike Tyson!
Borítókép:  James Gilbert / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az már nyár óta biztos volt, hogy Tyson visszatér a ringbe, november 2-án az is kiderült, hogy itthon a Sport TV közvetíti a meccset.

Idén júliusban derült ki, hogy a legendás amerikai ökölvívó visszatér a ringbe több, mint 15 év után. Az már akkor kitudódott, hogy az ellenfele az a Roy Jones Jr. lesz, aki 2018-ban egyszer már szintén visszavonult.

Tyson egykoron a nehézsúlyú profi boksz királya volt, 1986-ban 20 esztendősen már a legfiatalabb nehézsúlyú világbajnok lett, a pályafutását pedig 2005-ben zárta le. A búcsú viszont nem sikerült túl jó, hiszen a Kevin McBride elleni meccsen hat menet után egy vereséggel köszönt el.

Most 54 éves, november 28-án pedig ismét láthatjuk őt élesben. A mostani ellenfele nem sokkal fiatalabb tőle, 51 esztendős és utolsó Scott Sigman elleni mérkőzése után is jelezte, hogy egyszer még lehet, hogy  visszatér. A felek Los Angelesben csapnak majd össze egy bemutató meccs keretein belül, amelyet nyolc menetesre terveznek.

Mindezt az USA-ban fizetős rendszerben, 50 dollárért lehet majd megtekinteni, itthon viszont külön előfizetés nélkül láthatjuk a TV-ben.

A Sport Televízió ugyanis hivatalos közleményében jelezte, hogy élőben adja majd az eseményt, továbbá november 10-től három estén át, tíz korábbi klasszikus Tyson meccset is leadnak egyfajta felvezetésként.

Visszatér két legenda: MIKE TYSON és ROY JONES JR. A Sport TV közvetíti az összecsapásukat Megnéthetünk 10...

Közzétette: Sport TV – 2020. november 2., hétfő

A Sport 1 2000. október 2-án indult el, vagyis a csatorna idén ünnepli 20. születésnapját, utóbbi miatt új arculatot kapott, a második számú csatornájával, a Sport 2-vel együtt, ezúttal pedig egy újabb nagy érdeklődésre számot tartó eseményt közvetíthetnek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás