Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Repülő söröspohár, zsírral bekent korlát a Nyíregyháza-Debrecen rangadón

Repülő söröspohár, zsírral bekent korlát a Nyíregyháza-Debrecen rangadón

Sport & Szabadidő

Repülő söröspohár, zsírral bekent korlát a Nyíregyháza-Debrecen rangadón

Sport & Szabadidő

HZS 14:50

Az NB II, azaz a Merkantil Bank Liga 13. fordulójában keleti rangadót rendeztek: a Nyíregyháza fogadta a Debrecent. Mintegy 6000 néző, közel 2000 debreceni a Nyíregyházi Városi Stadionban, ahol volt minden: 93. percben szerzett gól, zsírral bekent korlát és repülő söröspohár.

Az NB II, azaz a Merkantil Bank Liga 13. fordulójában keleti rangadót rendeztek: a Nyíregyháza fogadta a Debrecent. A mérkőzés pedig több érdekességet is tartogatott. A korábbi NB I-es és magyar válogatott játékosokkal megerősített DVSC egészen a 93. percig 1-0-s hátrányban volt, majd jött a 18 éves Pintér Ádám és egy szögletet követően emelt a léc alá, ezzel egy pontot szerezve csapatának.

„Úgy ismerjük a DVSC-t, mint a tenyerünket, tudjuk, mi a csapat erőssége, de azt is, melyek a sebezhető pontjai”

– mondta a találkozó előtt a Nyíregyháza edzője, Gálhidi György.

Ha már tenyér és sebezhető pontok. A Debrecen honlapjának beszámolójából kiderül, hogy több rendőr volt az utakon és az utcákon, mint a kommunizmus-szocializmus idején október 23-án.

„Mintegy 6000 néző, közel 2000 debreceni: volt hangulat... A hazai kemény mag egy (kis) részét csak sikerült a DVSC-tábor közelében elhelyezni, ami garantálta a válogatott szidalmakat. Robbantak a petárdák, a vendégszektorok korlátai vastagon be voltak kenve valamilyen undorító zsírral, amely a bosszúságon kívül a ruházatban is komoly károkat tudott okozni. A kolléganőnket megdobták egy valamennyi sört tartalmazó műanyag pohárral, a csapat pedig úgy játszott, ahogy idegenben általában szokott: fölényben, de nem túl hatékonyan”

olvasható a portálon.

Tizenhárom fordulót követően a Debrecen 28 megszerzett ponttal vezeti a bajnokságot. A Loki mögött azonban szoros a verseny: a második (Budaörs) és a kilencedik (Vasas) helyezettet csupán négy pont választja el. 

Borítókép: facebook.com/NyíregyházaSpartacusFC