promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tiltott helyen parkolt Dzsudzsák Balázs?
Borítókép:  reddit.com/user/disznosajtoslangos
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy, a Redditen terjedő képből nagyon úgy tűnik, hogy Dzsudzsák Balázs tiltott helyen parkolt Bentley Continental GT Speedjével.

Dzsudzsák Balázsnak az évek alatt akadt némi problémája a közlekedéssel:

  • 2006-ban egy Suzukival karambolozott, helikopterre kórházba vitték, mert kezét törte;
  • 2012 decemberében egy harmincmilliós Porsche Panamera GTS-t tört össze;
  • 2013-ban, a Dinamo Moszkva labdarúgójaként az M3-as autópályán törte össze – a karambol előtt két nappal vásárolt – Lamborghni Aventadorját;
  • 2015-ben dugót okozott Budapesten, ugyanis autójából a Lánchíd közepén fogyott ki az üzemanyag.

Most pedig egy kép kering a Redditen, a szeptember 27-én megosztott felvételen az látható, hogy Debrecenben, a Piac utca és Arany János utca sarkán, a megállni tilos helyen parkol egy Bentley Continental GT Speed. (A Google Maps 2019-ben készített képet a helyszínről: a mostani és a tavalyi kép között egyértelmű egyezés látható.)

„Dzsudzsák megérkezett Debrecenbe és máris oktat parkolásból” – írta a képhez kommentárként a feltöltő. Mint megjegyzi: „Először azt láttam hogy bejött egy pár számmal lejjebb lévő kávézóba, aztán mikor kijöttem, jött szembe ez a látvány”.

A jármű valószínűleg Dzsudzsák Balázs tulajdona. A Blikk ugyanis augusztus elején, az akkor még az MTK-nál edző játékosról írt cikket, amelyben egyebek között azt is megemlíti, hogy a válogatott játékos a „60 millió forintos luxusautójával, egy fekete Bentley Continental GT Speeddel” érkezett a tréningre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás