promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bajnokok Ligája: szigorú szabályoknak kell megfelelnie a Fradinak
Borítókép:  LLUIS GENE / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Újpest elleni derbit követően a Groupama Arénát üzemeltető cég már megkezde a létesítmény felkészítését a Dinamo Kijev elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésre. A Ferencváros marketingügynöksége, a Sport Five Hungary Kft. ügyvezető igazgatója, Igaz András elmondta, hogy az egyik legfontosabb feladat a teljes reklámmentesítés lesz.

Nincs megállás. Nyolc nap alatt harmadik meccsére készül a Ferencváros. A magyar csapat október 20-án, 25 év után tért vissza a Bajnokok Ligájába, első csoportmérkőzésén 5-1-re kapott ki a Barcelonától, majd négy nappal később, október 24-én este hazai pályán verte 2-0-ra az Újpestet, október 28-án 21:00-kor fogadja a Dinamo Kijevet.

Az első hazai BL-csoportmeccs előtt, a Groupama Arénát üzemeltető cég, a Ferencváros marketingügynöksége, a Sport Five Hungary Kft. ügyvezető igazgatója, Igaz András az M4 Sporton arról beszélt, hogy mire kell odafigyelni, milyen szabályoknak kell megfelelniük.

Mint kiderült, 16 ezer széket kell felmatricázni, emellett pedig öt-hatezer kartonbábút helyeznek el a stadionban.

De az egyik legfontosabb feladat a teljes reklámmentesítés. Az Európai Labdarúgó Szövetség számára ugyanis a Bajnokok Ligája a legféltettebb termék. Az UEFA még egy tíz fős csapatot is a helyszínre küld amiatt, hogy minden megfelelően működjön.

A Fradi a Dinamo Kijev ellen még a Groupama Arénában játszik, de a Juventust és a Barcelonát már a Puskás Arénábában fogadja. Mindkét létesítmény befogadóképességének csak a harminc százalékát használhatja a klub.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás