promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A NASCAR is készül a halloweenra
Borítókép:  Chris Graythen / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Halloween éjszakája egyre közelebb van, ráadásul ezúttal hétvégére esik. A NASCAR sem feledkezik meg az eseményről.

Ha van olyan autóverseny-sorozat, amelyiktől abszolút nem állnak távol a színes, és változatos festések a versenygépeken, akkor a NASCAR-t mindenképpen ide kell sorolni. Észak-Amerika Stock Car bajnokságában ugyanis teljesen megszokott, hogy akár egy csapaton belül is teljesen másképp néznek ki az autók, a szponzorok által összehozott egyéni dizájnok pedig sok esetben össze is nőnek a pilótákkal.

Könnyebb így megkülönböztetni őket, és bár egy szezon alatt szinte végig ugyanazt használják, jeles alkalmakkor azért előfordul, hogy jön egy-egy különlegesség. Mivel a halloween Amerikában nagy hagyomány, és október 31-e konkrétan szombatra, illetőleg arra a hétvégére esik, amikor a bajnokság a Martinsville Speedway-en nyomja majd a gázt, így nem hagyják ki ezt a jó lehetőséget.

Sőt mi több, már ezen a hétvégén is láthatunk ilyesmit, a Texas Motor Speedway lesz a következő állomás, a kétszeres bajnok, Kyle Busch autója pedig megkapta az ünnephez illő külsőt. Nem volt nehéz dolguk, mivel amúgy is cukorkát szokott reklámozni, az USA-ban pedig a csoki és cukorkagyűjtés hagyomány ilyenkor, úgyhogy adta magát a téma.

A fő kategória, vagyis a Cup Series mellett, a NASCAR nevelőszériája, az Xfinity Series is készül, a kanadai Alex Labbé például az alábbi festéssel indul majd:

A Cup Series egyébként a végéhez közeledik, már csak két futamra vagyunk attól, hogy kiderüljön, melyik négy pilóta jut be a következő körbe, ahol az utolsó futamon Phoenixben küzdhetnek majd meg a bajnoki címért.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás