promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Fél szemmel” játszott egy félidőt a United játékosa a PSG ellen
Borítókép:  FRANCK FIFE / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Manchester United vezetőedzője, Ole Gunnar Solskjaer a PSG elleni, Bajnokok Ligája-mérkőzést követően elárulta, hogy játékosa, Scott McTominay egy félidőt „fél szemmel” játszott, ugyanis elveszett a kontaktlencséje.

Amennyiben a keretértékeket vesszük alapul, a Bajnokok Ligája 2020/2021-es idényének „legértékesebb” csoportja a H jelű. Ebben a négyesben található az RB Leipzig, a Manchester United, a Paris Saint-Germain és a Basaksehir. A csoport első köre pedig rögtön egy rangadóval indult: a BL előző szezonjában a fináléig jutó PSG hazai pályán fogadta a Manchester Unitedet, a mérkőzés végül 2-1-es vendég sikerrel ért véget. (Alább megnézheted a mérkőzés összefoglalóját!) 

Az angol klub történetében először fordult elő, hogy tíz egymást követő mérkőzését megnyerte. De nemcsak ez az egyetlen érdekesség a találkozóval kapcsolatban. Mint azt a Manchester United vezetőedzője, Ole Gunnar Solskjaer a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón elárulta, hogy játékosa, Scott McTominay egy félidőt „fél szemmel” játszott, ugyanis elveszett a kontaktlencséje.

„Scotty az első félidőt fél szemmel játszotta, ez volt a legnagyszerűbb dolog, mert elvesztette a kontaktlencséjét. Lenyűgöző volt”

– fogalmazott a Goal.com szerint az angol csapat norvég vezetőedzője.

(Annyit érdemes megjegyezni, hogy ha valaki egyik kontaktlencséjét veszti, akkor csökken az érzékelése, nehezebb fókuszál, de kettős látás is felléphet – szerk.)

A skót labdarúgó a mérkőzés után az Instagramon üzent, s viccesen jelezte, hogy visszakerült a kontaktlencséje, amikor Marcus Rashford gólt szerzett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás