promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Fradi játékosa a Barcelona elleni, Bajnokok Ligája meccsről beszélt
Borítókép:  ALEXEY KUDENKO / SPUTNIK / SPUTNIK VIA AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

„Megmutattuk, hogy erősebb, magasabban jegyzett csapatokkal is képesek vagyunk felvenni a harcot" – fogalmazott Dibusz Dénes, a Ferencváros kapusa a Barcelona elleni Bajnokok Ligája mérkőzés előtt.

Huszonöt év után a Ferencváros újra Bajnokok Ligája-mérkőzést játszik. Ráadásul a Fradi nem akármilyen csapatokkal (Juventus, Barcelona, Dinamo Kijev) került egy csoportba. A magyar együttes a csoport s az egész mezőny egyik legjobb csapata, a Barcelona ellen kezdi meg a csoportkört. Míg a zöld-fehér együttes egy Kisvárda elleni, 2-0-s sikerrel, addig a Barcelona egy 1-0-s, Getafétól elszenvedett vereségel hangolt a két csapat kedd esti összecsapására.

Az október 20-i találkozó előtt, a Ferencváros kapusa, Dibusz Dénes az M1-en arról beszélt, hogy a Kisvárdát követően már csak a Barcelonában játszott mérkőzésre összpontosítanak. 

„Nincs sok időnk felkészülni rájuk, de talán nem is nagyon lehetne. Igyekszünk ebben a rövid időben is mindent megtenni annak érdekében, hogy olyan állapotba és olyan szinte kerüljünk, hogy meg tudjuk nehezíteni a dolgukat, és sikerüljön szép eredményt elérni. Megmutattuk, hogy erősebb, magasabban jegyzett csapatokkal is képesek vagyunk felvenni a harcot. Még akkor is, ha nem mi irányítunk, tudunk annyira szervezettek lenni és küzdeni egymásért, hogy az átsegít minket a holtpontokon" – fogalmazott Dibusz.

Dibusz úgy látja, a Barcelona sztárjainak legnagyobb erénye, hogy kiismerhetetlenek. Ugyanakkor a csapat szakmai stábjának könnyebb kielemeznie a Barcelonát, mint például a Moldét, ugyanis a katalán csapat csatárait évek óta látják a televízióban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás