Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

„A türelem elfogyott" – üzentek a Diósgyőr szurkolók a klubvezetésnek

„A türelem elfogyott" – üzentek a Diósgyőr szurkolók a klubvezetésnek

Sport & Szabadidő

„A türelem elfogyott" – üzentek a Diósgyőr szurkolók a klubvezetésnek

Sport & Szabadidő

HZS 15:10

A Diósgyőr labdarúgócsapata hat forduló után egy győzelemmel, egy döntetlennel és négy vereséggel utolsó helyen áll az OTP Bank Liga 2020/2021-es szezonjában. A DVTK szurkolók megelégelték a helyzetet és kemény üzenetet küldtek a klubvezetésnek. 

A Diósgyőr labdarúgócsapata borzalmasan szerepel a 2020/2021-es szezonban. A DVTK eddig, az OTP Bank ligában a hat bajnoki mérkőzése alatt összesen négy pontot gyűjtött. Az első fordulóban, augusztus 16-án legyőzte hazai pályán a Mezőkövesdet 2-1-re, azóta azonban nem nyert mérkőzést. Még rosszabb a helyzet, ha az előző idény végén mutatot teljesítményt is beemeljük a képbe:

a Diósgyőr 2020 május 30-a óta 13 bajnoki mérkőzést (hetet az előző, hatot a mostani szezonban - a szerk.) játszott, ebből összesen egyet nyert meg.

A miskolci csapat legutóbb az újonc Budafok otthonában kapott ki 2-1-re. A lefújás utána a diósgyőri szurkolók maguk elé szólították a játékosokat, és keresetlen szavakkal kérték számon a rossz sorozatot.

A pocsék szereplést követően az Ultras Diósgyőr, a diósgyőri szervezett csoportok hivatalos oldala a következő, kemény hangvételű üzenetet tette közzé:

„A türelem elfogyott! Mind felelősök vagytok! A klubháztól az öltözőig!! Elég volt belőletek! Nem a Ti városotok, nem a Ti csapatotok, és nektek csak pénz a 90 perc. Takarodjatok!! A meccs végi mutogatást sem felejtjük, és reméljük amikor nem lesz kerítés, háló és 15 méter köztünk is ilyen bátor srácok lesztek!"

Borítókép: facebook.com/DVTK1910/