promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dzsudzsák: „Anyukám volt az első, aki azt mondta, azonnal költözzek haza”
Borítókép:  ATTILA KISBENEDEK / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Dzsudzsák Balázs akárhova megy: Nyírlugostól kezdve, Hajdúsámsonon át, Nyíradonyig mindenhol azt tapasztalja, hogy örülnek az emberek annak, hogy ő visszatért Debrecenbe. „Mindenkinek az az érdeke, hogy a DVSC visszajusson arra a szintre, ahol tizenkét-tizenhárom évvel ezelőtt volt” – fogalmazott a 108-szoros válogatott játékos.

A 108-szoros magyar válogatott játékos, Dzsudzsák Balázs a TV2 Mokka című műsorának adott interjút. Ebből kiderül: a játékos nagyon örül annak, hogy visszatért Debrecenbe. Mint mondta, anyukája volt az első, aki azt mondta, hogy azonnal költözzön haza. 

„Próbálok mindenhez alkalmazkodni és csak a játékra fókuszálni. Ebből a szempontból abszolút beleszoktam már. Vannak kötelezettségeim, amiknek igyekszem megfelelni, de megbeszéltük az elején, hogy próbáljuk minimalizálni, s nem elvinni a Debrecent, se pedig engem és az egész történetet abba, hogy minden héten adok valamit, és a foci háttérbe szorul. Pont fordítva szeretném. Ami előreviszi a Debrecent, mint pedig engem, abban mindig szívesen állok bele”

– mondta Dzsudzsák, aki elárulta, hogy folyamatosan jönnek az emlékek, folyamatosan jönnek vele szembe az ismerős emberek, akik 13-14 évvel ezelőtt már ott voltak az életében:

„Furcsa, de nagyon jó érzés, hogy ismerősként és barátként tekintenek rám. Egy hónap után is azt mondom: ez a történet így kerek. Az, hogy egy ilyen csodálatos stadionba jöhettem vissza, annak még jobban örülök”.

Úgy látja, hogy gyerekként ment el, és egy sok tapasztalattal, illetve válogatott mérkőzéssel a lábában tért vissza.

„Anyukám volt az első, aki azt mondta, azonnal költözzek haza”

– tette hozzá. 

„Az egész régió örül annak, hogy itthon vagyok. Akárhova mentem és találkoztam emberekkel, Nyírlugostól kezdve, Hajdúsámsonon át, Nyíradonyig, a debreceniekről nem is beszélve. Eddig csak azt kapom, örülnek, hogy visszajöttem. Mindenkinek az az érdeke, hogy a DVSC visszajusson arra a szintre, ahol tizenkét-tizenhárom évvel ezelőtt volt” 

 – fejezte be gondolatait Dzsudzsák Balázs, aki szeretne újra bekerülni a magyar labdarúgó-válogatottba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás