Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

BL-sorsolás: mutatjuk, melyik csapatokat kaphatja a Fradi

BL-sorsolás: mutatjuk, melyik csapatokat kaphatja a Fradi

Sport & Szabadidő

BL-sorsolás: mutatjuk, melyik csapatokat kaphatja a Fradi

Sport & Szabadidő

HZS - 2020.10.01. 11:10

A Bajnokok Ligája sorsolását október 1-jén 17:00-kor, Svájcban, Genfben tartják. A BL főtáblájára 25 év után visszatérő Ferencváros a negyedik kalapból várja a húzást. Mutatjuk, kiket kaphat a magyar csapat.

Ahogy arról írtunk, azzal, hogy Ferencváros szeptember 29-én, hazai pályán 0-0-s döntetlen játszott a Moldével, idegenben lőtt több góllal (Norvégiában 3-3-ra végeztek a felek) elérte, hogy 25 év után újra ott lehessen a Bajnokok Ligája főtábláján. Mivel szerda estére a BL-playoff minden visszavágója véget ért, ezt azt is jelentette, hogy kialakult a Bajnokok Ligája teljes mezőnye. A magyar csapat a negyedik kalapból várha a sorsolást. 

„Most nem a tévében fogjuk nézni a Bajnokok Ligáját, hanem ott leszünk a csoportkörben" – jegyezte meg a Lovrencsics Gergő, a Fradi csapatkapitánya.

Nézzük is a kalapokat, egyúttal azt, kiket kaphat a Ferencváros.

forrás: UEFA.com

Amint azt láthatjuk, létrejöhet egy olyan csoport is a Portóval, a Shakhtarral és a Olympiacos-szal, ahonnan akár még (nagy szerecsével ugyan, de) tovább is juthat a Ferencváros. Míg kevésbé szerencsés esetben kialakulhat például egy Bayern München, Manchester City, Internazionale, Ferencváros csoport is, ahol már a pont- és gólszerzés óriási tettnek minősülne.

A Bajnokok Ligája sorsolását október 1-jén 17:00-kor, Svájcban, Genfben tartják.

Borítókép: MTI

Legolvasottabb hírek