Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Fontos célt tűzött ki magának a Magyar Tenisz Szövetség

Fontos célt tűzött ki magának a Magyar Tenisz Szövetség

Sport & Szabadidő

Fontos célt tűzött ki magának a Magyar Tenisz Szövetség

Sport & Szabadidő

Promotions - 2020.09.24. 18:01

A Magyar Tenisz Szövetség elnöke, Lázár János Győrben arról beszélt, hogy amellett, hogy rendezni kell a szövetség anyagi helyzetét, kiemelten fontos, hogy minden gyermek számára biztosítani tudják a teniszezés lehetőségét, függetlenül attól, hogy jó vagy rossz anyagi hátterű családból származik. 

A Magyar Tenisz Szövetség július 27-i közgyűlésén új elnököt és elnökséget választottak. A legfontosabb cél, hogy az újonnan megválasztott testület rendbe tegye a szövetség dolgait és kifizesse a szervezet mintegy 3,5 milliárd forintos adósságát. De a Lázár János vezette teniszszövetségnél nemcsak erre próbálnak figyelmet fordítani, ugyanis legalább ennyire fontos az utánpótlás-nevelés erősítése. Az, hogy minden gyermek számára biztosítani tudják a teniszezés lehetőségét, függetlenül attól, hogy jó vagy rossz anyagi hátterű családból származik – erről az MTSZ elnöke beszélt Győrben.

Lázár János arról beszélt, hogy első lépésben több város (Debrecen, Kecskemét, Győr, Sopron, Zalaegerszeg) vezetőjével tárgyal annak érdekében, hogy megtalálják azokat a fejlesztési pontokat, amelyekkel erősíteni lehet az utánpótlás-nevelést. A szövetség első embere arról is beszélt, hogy

Győrben lehetne új teniszéletet szervezni, ezzel új lendületet adni a sportágnak. Hiszen van olyan polgárság is a megyeszékhelyen, amelyben megvan az igény, hogy ilyen formában töltse el a szabadidejét. Ráadásul a város három pontján van komoly teniszlétesítmény, köztük egy kilenc pályás – írja az MTI.

Lázár János elmondta azt is, hogy egy sportág iránt legyen érdeklődés, kellenek magyar eredmények, sztárok.

Borítókép: MH/Papajcsik Péter

Legolvasottabb hírek