promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Életet mentett a bicskei masszőr a Magyar Kupa-meccsen
Borítókép:  2060.blog.hu
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Király SE-Bicske Magyar Kupa-mérkőzésen a vendégek masszőre, Sulyok Barnabás gyors helyzetfelismerésére volt szükség ahhoz, hogy a 17 éves labdarúgó, Reseterits Bálint életben maradjon.

A Vas megyei I. osztályban szereplő Király SE Magyar Kupa-mérkőzésen fogadta az NB III-es Bicske csapatát. A mérkőzés első félidejének végén a hazai csapat 17 éves játékosa, Reseterits Bálint egy kemény ütközés után elterült a földön. A vendégcsapat masszőre, Sulyok Barnabás hamar észlelte a problémát és berohant a pályára, és a Dombi Olivér játékvezetőtől kapott segédeszközzel szétfeszítette a futballista száját, és kihúzta Reseterits hátracsúszott nyelvét – szúrta ki a 2060.blog beszámolóját az NSO.

Mint a bicskei blog jelzi,

„az ilyen ütközéseknél gyakran előfordul, hogy hátracsúszik a nyelv (gyakorlatilag »lenyeli a nyelvét« a sérült), elzárva a légzés útját, ha nincs lélekjelenlét, akkor fulladásos tragédia is történhet”.

A játékost – miután magához tért –, kórházba szállították. Édesapja, Reseterits József a Bicskei TC Facebook-oldalnak a következőt üzente:  

„Tisztelt Sportvezetőség! Szeretnénk megköszönni masszőrüknek a tegnapi napon, Szombathelyen nyújtott segítségét! Hálás szívvel gondolunk rá! Fiúnk jól van! További sok sikert kívánunk a Bicske csapatának a kupában és a bajnokságban! Reseterits Bálint szülei”

A mérkőzés egyébként 3-2-es vendégsikerrel ért véget.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás