promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dzsudzsák Balázs visszatért a Lokihoz, és a DVSC-nél fogja befejezni karrierjét
Borítókép:  Dzsudzsák Balázs. Forrás: dvsc.hu.
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szeptember 22-én délután hivatalos lett az, amit a sportsajtó már napok óta kész tényként kezelt: Dzsudzsák Balázs újra a DVSC játékosa lett!

A hírt a klub közölte kedden honlapján, a 33 esztendős szélső egyelőre a bajnokság végéig szóló szerződést írt alá, de a felek az esetleges folytatásról is leülnek majd tárgyalni.

A 108-szoros válogatott játékos érkezését a Loki nyilvános edzése előtt Szabó Péter, a DVSC Futballszervező Zrt. elnöke jelentette be a szurkolóknak. A Nagyerdei Stadion gyepére érkező Dzsudzsákot vastapssal fogadták a nézők.

A futballista elmondta: 12 év külföldi szerepléssel, 108 válogatott mérkőzéssel a háta mögött nagy örömmel tért vissza a Lokihoz, mert úgy érzi, ezzel lett teljes a karrierje. Hozzátette: a családja, a szülei után a DVSC-nek köszönheti a legtöbbet, és minden tudásával igyekszik majd segíteni a csapatot a céljai elérésében.

„A DVSC-nek nem az NB II-ben van a helye, azon leszek, hogy a Loki a szezon végén visszajusson az NB I-be”

– fogalmazott Dzsudzsák.

Az első élvonalbeli mérkőzését a Debrecen színeiben játszó támadó a klub hivatalos honlapjának adott interjúban elárulta, a lengyel bajnokságból komolyan érdeklődött iránta egy csapat, de várhatott volna még törökországi és szaúdi ajánlatra is.

„Sikerre éhes labdarúgóként érkeztem. Remélem, a teljesítményemmel meg tudom győzni Kondás Elemért, hogy a pályán a helyem. Messze vagyok a levezetéstől, sokkal többet érzek magamban, minthogy megelégedjek a kispaddal és az utolsó húsz percekkel”

– nyilatkozta Dzsudzsák, aki a válogatottba való visszatérését firtató kérdésre hangsúlyozta, reményei szerint még szerepelhet a nemzeti együttesben, de a legfontosabbnak most azt tartja, hogy minél többször pályára lépjen a DVSC-ben.

Dzsudzsák arról is beszélt, hogy 19-es mezben fog játszani, mert abban robbant be a köztudatba a DVSC színeiben, illetve tervei szerint Debrecenből vonul majd vissza.

Dzsudzsák Balázs 2004 és 2008 januárja között 54 tétmérkőzésen (48 bajnokin) lépett pályára a DVSC színeiben, ezeken a találkozókon rúgott 14 gólt, és adott 17 gólpasszt. A labdarúgó háromszor nyert NB I-es bajnokságot a cívis város csapatával, de van bajnoki címe a holland bajnokságból is – írta összefoglalójában a távirati iroda.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás