Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A csepeli labdaszedő fiú pimaszságára nehéz jelzőket találni – videó

A csepeli labdaszedő fiú pimaszságára nehéz jelzőket találni – videó

Sport & Szabadidő

A csepeli labdaszedő fiú pimaszságára nehéz jelzőket találni – videó

Sport & Szabadidő

HZS 09:09

A Csepel-Soroksár Magyar Kupa-mérkőzésen történt esetet felkapta az internet. A csepeli labdaszedő srác pimaszságára nehéz jelzőket találni.

Az NB II-es Soroksár Magyar Kupa-mérkőzést játszott a Budapest I. osztályában szereplő Csepel ellen. A mérkőzést végül a Soroksár nyerte 3-0-ra, úgy, hogy a találkozó végén még egy tizenegyest is kihagyott a másodosztályú együttes. A találkozó azonban nem a gólokról, cselekről marad emlékezetes, hanem a csepeli labdaszedő fiú pimasz tettéről. (Az alább látható részlet a Sori TV összefoglalójából lett kivágva.)

A kisfiú előbb megvárta, míg a Soroksár játékosa, Orosz Márk szépen odasétál a labdáért, majd egy könnyed mozdulattal elhajította a játékszert. Az arc, amit ezután vágott a labdaszedő fiú, önmagáért beszél.

Ballboy shithousery of the highest level in the Hungarian Cup yesterday. from r/soccer

A Redditre felkerült rövid videó egyébként megosztja a kommentelőket. Egyik részük szerint nem volt helyes tett, s a klubnak szankcionálnia kellene a fiú cselekedetét, ugyanis ez nem sportemberhez méltó magatartás. Míg mások viccesnek, humorosnak tartják. Főleg a srác arckifejezésén derülnek.

Borítókép: youtube.com