promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szlovák klasszist igazolt a Ferencváros
Borítókép:  a szlovák válogatott 20-as számú mezében Robert Mak, aki gólt rúgott a magyar labdarúgó-válogatott ellen a 2018. szeptember 8-i Európa-bajnoki-selejtezőben.
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A szlovák média egybehangzó értesülése szerint Robert Mak a Ferencváros labdarúgója lehet – írja a budapesti zöld-fehér klub szurkolói honlapja.

A Ferencváros egy góllal legyőzte a Dinamo Zagrebet, így már csak egy norvég Molde elleni oda-visszavágós párharcot kell megnyernie ahhoz, hogy 25 év után újra ott legyen a Bajnokok Ligája-főtábláján.

Az üllői129.hu most arról ír, hogy a szlovák médiában az a hír terjed, hogy Robert Mak az FTC játékosa lehet.

A honlap leírása szerint Mak Pozsonyban született, de már fiatalon a Manchester City akadémiájára került. Itt nem tudott igazán gyökeret ereszteni, később megfordult a német Nürnberg, a görög PAOK, az orosz Zenit, és a török Konyasport csapatainál. A Transfermarkt szerint jelenlegi értéke 1,5 millió euró, ám szabadon igazolható, ami igazán kecsegtető lehet a Fradi szempontjából.

Mak a Bundesligában 77 meccsen 6 gólt rúgott, a szlovák válogatottban eddig 58 mérkőzésen lépett pályára, ezeken pedig 12 gólt szerzett – egyet Magyarország ellen.

A labdarúgó gólja után a szlovák címert lobogtatta a magyar B-közép előtt, így hergelve a szurkolókat.

Mak nemzetközi is rutinnal rendelkezik, már 28 El-meccsen lépett pályára, ezeken 7 gól és 3 gólpassz fűződik a nevéhez. A labdarúgó kétszer volt orosz bajnok, egyszer pedig megnyerte az orosz, illetve a görög kupát.

A budapesti zöld-fehér klub átigazolási pletykákat nem kommentál, ám az ilyen ügyekben jól értesült üllői129.hu szerint a Ferencváros érdeklődik a labdarúgó iránt.

Cikkünk megírása után néhány perccel az FTC hivatalos honlapján bejelentette:

Robert Mak a Ferencvárosi Torna Club játékosa lett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás