promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiszenvedte a Vidi a győzelmet Máltán
Borítókép:  molfehervarfc.hu
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A MOL Fehérvár FC egygólos győzelmet aratott Máltán, a Hibernians otthonában az Európa-liga selejtezőjének második fordulójában.

Nem volt szokványos a MOL Fehérvár FC felkészülése a Hibernians elleni Európa-liga selejtezőmérkőzésre. Itt írtunk arról, hogy érthetetlen dolgok történt a Vidivel Máltán. A mérkőzés, illetve annak körülményei sem voltak épp hétköznapiak. A találkozó műfüvön játszották, ráadásul olyan szélben, hogy az többször megtréfálta a játékosokat. 

A máltai együttes kellemetlen ellenfélnek bizonyult. Mélyen saját térfelén védekezett, kereste az egy az egy elleni párharcokat, s amint csak lehetett, próbált szabadrúgásokat, szögleteket kiharcolni. Utóbbi volt ugyanis az egyetlen játékhelyzet, amiből veszélyt tudott kialakítani. A magyar együttes pedig végig irányította a találkozót. Az első félidőben több nagy helyzetet is kialakított, de az utolsó megoldásokban (passzokba, lövésekbe) rendre hiba csúszott.

Hiába vezetett több, lendületes akciót a Vidi, a mindent eldöntő gólt egy szöglet után szerezte Márton Gábor együttese. Boban Nikolov a 61. percben, egy, a hosszúra megcsúsztatott labdát kotort a kapuba. Ezek után változtatott a Hibernians. Próbált lendületes támadójátékot bemutatni, s minél több pontrúgást kiharcolni. A végén kellett is a szerencse a Vidinek, hiszen a 92. percben egy kapu előtti kavarodást követően a kapufán csattant a labda.

A MOL Fehérvár végül ha nehezen is, de egy egygólos győzelemmel kiejtette a Hibernians, s jutott az Európa-liga selejtező harmadik körébe.

Log In or Sign Up to View

See posts, photos and more on Facebook.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás