promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Előfordul, hogy nem a jobb csapat nyer” – dühösek a Dinamo játékosai
Borítókép:  MTI/Koszticsák Szilárd
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Dinamo Zagreb két játékosa, Kristijan Jakic és  Lirim Kastrati is csalódottan nyilatkozatt a horvát klub honlapjának a Ferencváros elleni BL-búcsút követően. Előbbi szerint csapata jobban játszott, mint a Fradi, míg utóbbi a videóbírót hiányolta.

A Ferencváros újabb hatalmas bravúrt hajtott végre a Bajnokok Ligája-selejtezőjében azzal, hogy a Djurgården és a Celtic után a Dinamo Zagrebet is kiejtette. A mérkőzés lefújása után a magyar csapat vezetőedzője, Sergei Rebrov érthetően boldogan nyilatkozott, míg a horvát együttes trénere, Samir Toplak egy egyszerű közhellyel konstatálta a vereségét tényét. Mint mondta,

a sportban az nyer, aki több gólt szerez.

Természetesen nemcsak a vezetőedzők fogalmazták meg gondolataikat. A Dinamo honlapjának a csapat két játékosa, Kristijan Jakic és Lirim Kastrati megszólalt.

A 23 éves Kristijan Jakic ugyan gratulált a Ferencváros győzelméhez, de szerinte a Dinamo jobban játszott ellenfelénél, több helyzetet dolgozott ki:

„Két lövésüknől, két gólt szereztek. Előfordul, hogy nem a jobb csapat nyer. Sajnálatos, hogy nem volt videóbíró a mérkőzésen. A meg nem adott gólunk előtt nem volt les. Fel kell emelnünk a fejünket és meg kell nyernünk a következő mérkőzésünket, hogy az Európa-liga csoportkörében szerepelhessünk”.

Csapattársa, Lirim Kastrati is szóba hozta a videóbírót:

„Szereztünk egy gólt, amit a bíró nem adott meg. Kár, hogy nem használták a VAR-t. Mérgesek vagyunk, a legjobbat nyújtottuk, de nem volt szerencsénk. El kell felejteni ezt a mérkőzést és arra koncentrálni, ami következik, az Európa-ligára”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás