promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eldőlt a verseny, megvan a Bayern sztár következő csapata
Borítókép:  MIGUEL A. LOPES / POOL / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sajtóhírek szerint eldőlt a Liverpool és a Manchested United közötti, Thiagóért folytatott verseny. A Bayern játékosa négy éves szerződést kötött a Liverpoollal.

A spanyol játékosnak, Thiagónak 2021-ben jár le a szerződése a Bayern Münchennel. A német klub elnöke Karl-Heinz Rummenigge még májusban arról beszélt, hogy ugyan tárgyalnak a labdarúgóval, és próbálják teljesíteni kívánságait, de úgy tűnik, hogy Thiago szeretne valami újat karrierje végén.

Majd felröppentek a hírek, hogy a Liverpool és Jürgen Klopp szívesen látná a focistát csapatában, később pedig arról is lehetett olvasni, hogy a Manchester United is bejelentkezett a spanyolért.

Az ESPN forrásai szerint eldőlt a verseny. A Liverpool legyőzte riválisát a Thiagóért folytatott versenyben, és 20 millió euróért megszerezte a focistát. A friss Bajnokok Ligája-győztes labdarúgó a hírek szerint négy éves szerződést kötött a Premier League-klubbal, új csapatában pedig a hatos számú mezt viseli majd. Korábban arról volt szó, hogy csak akkor érkezhet a Poolhoz Thiago, ha valamely, az első kerethez játékost értékesít az angol klub, de az ESPN információi szerint Klopp meggondolta magát, és zöld utat adott az igazolásnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás