promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Két topklub verseng a Bayern München klasszisáért
Borítókép:  MIGUEL A. LOPES / POOL / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már nemcsak a Liverpool, de a Manchester United is szeretné leigazolni a Bayern München középpályását, Thiago Alcantarát.

Amikor a világ legjobb középpályásairól esik szó, a Bayern München játékosának, Thiago Alcantarának a neve nem minden esetben kerül elő. Pedig a spanyol labdarúgó posztján a világ elitjébe tartozik. Abban, hogy a Bayern München a 2019/2020-as szezonban Német Kupát, bajnokságot és Bajnokok Ligáját nyert, fontos szerepet vállalt, sőt, Thiago az a játékos, aki összekapcsolja a védelmet és a támadókat. Rajta keresztül történik a Bayern támadásépítése.

A 29 éves futballistát ugyan próbálja marasztalni jelenlegi klubja, a Bayner elnöke, Karl-Heinz Rummenigge azonban elárulta, Thiago karrierje végén szeretne valami újat kipróbálni – így pedig nehéz maradásra bírni. Korábban írtunk arról, hogy a spanyol labdarúgót vinné a Liverpool, de egyelőre nem történt megegyezés a felek között. És most úgy tűnik a Poolnak vetélytársa akadt.

A Goal.com ugyanis arról ír, hogy a Manchester United is szeretné megszerezni a játékost. A Sky Sports Germany pedig jelzi, hogy a United tett már egy 30 millió eurós ajánlatot kiszemeltjéért, a döntés jelenleg Thiago kezében van. A gond az lehet, hogy a középpályás fizetési igénye túl magas a manchesteri csapat számára.

De ha már United és középpálya: szinte bizonyos, hogy az angol csapathoz igazol az Ajaxtól Donny van de Beek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás