promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Amit bánok, hogy annak a s.ggfejnek nem az arcát ütöttem meg”
Borítókép:  FRANCK FIFE / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az öt piros lapot és hosszas dulakodást hozó PSG–Marseille francia bajnoki után sem csitultak az indulatok. Neymar a Twitteren üzent az őt megütő Álvaro Gonzáleznek.

Ahogy arról beszámoltunk a francia foci legnagyobb presztízsű találkozója, a PSG–Marseille mérkőzés finoman szólva is indulatosra sikeredett, főleg a hosszabbításban törtek felszínre az indulatok.

A rendes játékidőt követően ugyanis a bíró öt játékosnak is felmutatta a piros lapot, két vendégjátékos a földre került dulakodás következtében, míg Layvin Kurzawa és Jordan Amavi, illetve Neymar és Álvaro González egymásnak esett.

Persze, itt nem ért véget a történet. A lefújást követően Neymar a Twitter-oldalán üzent az őt megütő Álvaro Gonzáleznek. A brazil játékos pedig nem fogta vissza magát –olvasható a Guardianen.

„Az egyetlen dolog, amit bánok, hogy annak a s.ggfejnek nem az arcát ütöttem meg”

– fogalmazott.

Majd egy másik Twitter-bejegyzésben a PSG játékosa már a videóbírót szidja. Neymar nem érti, hogy a VAR szobában ülők azt miért nem veszik észre, amikor az ellenfele rasszista módon nyilvánul meg irányába. A Marseille játékosa, Álvaro González válaszolt a brazil bejegyzésére. Szerinte a pályán nincs helye a rasszizmusnak, egyúttal hozzátette:

„néha meg kell tanulni veszteni és elfogadni ezt a pályán”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás