Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Dzsudzsák Balázs Shane Tusup segítségét kérte

Dzsudzsák Balázs Shane Tusup segítségét kérte

Sport & Szabadidő

Dzsudzsák Balázs Shane Tusup segítségét kérte

Sport & Szabadidő

TK 17:17

A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka korábbi edzőjével – és férjével –, Shane Tusuppal készül a 108-szoros válogatott labdarúgó, Dzsudzsák Balázs.

A 33 éves, jelenleg klub nélküli, így szabadon igazolható szélső, valamint az amerikai szakember együttműködése – utóbbi menedzsmentjének szerdai közleménye szerint – a fizikális felkészülésre összpontosul.

Az MTK Budapestnél edző Dzsudzsák elmondta, még mindig komoly célok lebegnek előtte, Shane Tusup pedig biztosította arról, hogy tudna neki segíteni.

„Korábban többször eljátszottam a gondolattal, hogy felhívjam Shane-t, de valahogy ez mindig elmaradt. Aztán egy hete végül megtörtént a nagy találkozás. Elbeszélgettünk, szóba került mindkettőnk pályafutása, én elmondtam, hogy még mindig komoly célok lebegnek előttem, ő pedig biztosított arról, hogy tudna nekem segíteni. A pályafutásom ezen szakaszában szerettem volna, ha egy erős, kemény, elismert szakember irányítja a fizikális felkészülésemet. Sikeres karriert tudhatok eddig magam mögött, ahogy Shane is komoly sikereket ért el az úszásban, újabban pedig a labdarúgásban is. Tudom, hogy kemény munkával mit ért el a sportolóival, bízom a szakértelmében. Hiszek abban, hogy az élet nem véletlenül hozza össze az embereket egymással, biztos vagyok benne, hogy nagyszerűen alakul majd a közös munka”

– nyilatkozta Dzsudzsák.

A hosszabbitas.hu szerint Shane Tusup elmondta, Dzsudzsák többször bizonyította, hogy a magyar válogatottért bármire képes és bízik benne, hogy a közös munka gyümölcseként még számos nagy sikert érhet el mind klubszinten, mind a nemzeti csapat kapitányaként:

„Nagyon tisztelem Balázst, nagyszerű sikereket ért el pályafutása során klubszinten és a válogatottal is. Az, hogy valaki 108 alkalommal húzhatja magára a címeres mezt, önmagáért beszél. Többször bizonyította, hogy a magyar válogatottért bármire képes és bízom abban, hogy a közös munka gyümölcseként még számos nagy sikert érhet el mind klubszinten, mind a nemzeti csapat kapitányaként. Az első foglalkozás nem is alakulhatott volna jobban, Balázs bizonyította, hogy világklasszis sportoló, de nem is vártam mást tőle. Profi hozzáállással végezte a feladatokat, az új mozdulatokat is sikerült hamar elsajátítania, nem kíméltem, de állta a sarat. Úgy gondolom, hogy a tehetségével és élsportolói mentalitásával, valamint a hozzáértő munkával jó esély van arra, hogy hamarosan az eddigi legjobb Dzsudzsák Balázst lássuk viszont a pályán”.

Tusup az úszósportban Szilágyi Liliána edzője, míg a labdarúgók közül foglalkozik Szoboszlai Dominikkel és a kapus Bogdán Ádámmal.

Borítókép: amikor még Dzsudzsák Balázs válogatott volt. Forrás: AFP/Kisbenedek Attila.

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria