promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Virtuálisan, de lehetnek szurkolók a magyar-orosz meccsen
Borítókép:  ATTILA KISBENEDEK / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Magyarország-Oroszország mérkőzésen debütál az MLSZ FanXP alkalmazása. Ennek segítségével a meccs előtt és közben fotót küldő drukkerek a Puskás Aréna óriáskivetítőjén és a pálya melletti LED falon is megjelenhetnek majd. Így, ha virtuálisan is, de lesznek szurkolók a helyszínen.

Az európai válogatott labdarúgó mérkőzések közül egyedülálló módon a Magyarország-Oroszország UEFA Nemzetek Ligája összecsapáson lehetőségük lesz a drukkereknek a helyszíni virtuális szurkolásra. A továbbra is érvényben lévő szigorú UEFA óvintézkedések miatt a nézők egyik válogatott meccsen sem léphetnek be a stadionba, de a magyar szurkolók egy applikációt használva képet küldhetnek a Puskás Aréna kijelzőire, és kifejezhetik támogatásukat a nemzeti csapat felé.

A magyar-orosz meccsen debütál ugyanis az MLSZ FanXP alkalmazása.

Ezzel a meccs előtt és közben fotót küldő drukkerek a Puskás Aréna óriáskivetítőjén és a pálya melletti LED falon is megjelenhetnek majd. 

Az alkalmazást fejlesztő Seyu Solutions Kft. ügyvezetője, Vecsernyés Tamás elárulta, rengeteg olyan embernek szereztek már örömet a Európa-szerte, akik nem tudtak eljutni kedvenc csapatuk mérkőzéseire, és most is szeretnének egy kis boldogságot csempészni a szurkolók életébe a megoldásunkkal.

„Sajnos most mindannyian a távolból szorítunk a győzelemért, de bízunk benne, hogy a drukkerek hamarosan visszatérhetnek, és a jövőben személyesen, valamint az applikáción keresztül távolról is buzdíthatják majd a csapatot, ezzel teljessé téve a szurkolás közösségi élményét a stadionon belül és kívül” – tette hozzá Vecsernyés Tamás.

A több mint 160 eseményen bizonyított szolgáltatás Magyarországon jelenleg többek között a MOL Fehérvár FC, a DVSC SCHAEFFLER és a Telekom Veszprém mérkőzésein érhető el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás