Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megvan Fucsovics Marci és Babos Tímea ellenfele a US Openen

Megvan Fucsovics Marci és Babos Tímea ellenfele a US Openen

Sport & Szabadidő

Megvan Fucsovics Marci és Babos Tímea ellenfele a US Openen

Sport & Szabadidő

Toronicza Péter 09:41

Az is eldőlt, hogy Balázs Attilának kazah ellenfelen kell túljutnia a Grand Slam-torna első körében.  

Nem olyan rég derült ki, hogy Babos Tímea el fog indulni a US Openen. Picit kiesett a teniszből, és nyilatkozta, hogy lelkileg és fizikailag is elég megterhelő lesz a felkészülés.

Fucsovics Marci és Balázs Attila indulása nem volt kérdéses, ők már tíz napja Amerikában készülnek a tornára, ami augusztus 31-én indul.

Rendhagyó US Openre kell készülni, mert a térdsérülése miatt sem Roger Federer, illetve a tavalyi győztes Rafael Nadal sem lép pályára. Utóbbi nem érzi biztonságosnak a helyzetet, plusz inkább a Roland Garrost helyezi előtérbe. A French Open szeptember 27-én indul, szóval túl közel van egymáshoz a két Grand Slam-torna. Így természetesen a legkiemelkedőbb esélyes Novak Djokovic, aki biztosan ott lesz.

A US Open csütörtöki sorsolásán eldőlt, hogy eldőlt, hogy a főtábla első körében Balázs Attila (76. a világranglistán) ellenfele a kazah Mihail Kukuskin (90.) lesz, Fucsovics Márton (84.) a bolíviai Hugo Delliennel (93.) találkozik, Babos Tímea (101.) pedig a hetedik kiemelt Madison Keys (13.) ellen játszik.

A két magyar férfijátékos még nem találkozott aktuális riválisával, Babos és Madison Keys viszont már ötödik alkalommal mérkőzik meg egymással. Eddig egyszer a magyar, háromszor az amerikai teniszező győzött.

A világelső Novak Djokovic a 107-ik világranglistás helyen tanyázó Damir Dzumhur ellen kezd.

Borítókép: DAVID GRAY / AFP