Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ritkán látható jelenet az Újpest-Budafok meccsen

Ritkán látható jelenet az Újpest-Budafok meccsen

Sport & Szabadidő

Ritkán látható jelenet az Újpest-Budafok meccsen

Sport & Szabadidő

Promotions 20:20

Az NB I-be 74 év után ismét feljutó Budafok második mérkőzésén is remekült helytállt. Csizmadia Csaba együttese 1:1-es döntetlent játszott az Újpest otthonában. A mérkőzés egy igen ritkán látható jelenetsorról is emlékezetes marad.

Túlzás lenne azt állítani, hogy az OTP Bank Liga 2020/2021-es idényének második fordulójában rendezett mérkőzése, az Újpest-Budafok találkozó a látványos, szemetgyönyörködtető játékról marad emlékezetes. Több rossz passz, rossz döntések jellemezték a találkozót, amelyen egy szép gólt is láthatott a közönség.  A mérkőzés első félideje az Újpestté volt, amely hatékonyabb kapu előtti játékkal akár többgólos előnnyel is öltözőbe mehetett volna. Hiába azonban a számtalan helyzet, csak egy szűkös 1:0-al fordultak a felek. A 35. percben Simon Krisztián volt eredményes.

Érdemes megjegyezni, hogy ritkán látható jelenet történt közvetlenül az úpesti gólt követően. A hazaiak vezetőedzője, Predrag Rogan rögtön a gól pillanatában elnézést kért a Budafoki trénertől, Csizmadia Csabától, elismerve, hogy a vezető találat előtt szabálytalanul választották el a labdától a vendég játékost.ri 

Security Check Required

null

A második félidőben már kiegyenlítettebbé vált a játék. A Budafok több helyzetet is kidolgozott, az egyelítő találat azonban nem akciógól, hanem rögzített játékrész után esett. A Puskás-díjas Zsóri Dániel csavart szépen az újpesti kapuba.

Security Check Required

null

A végén sem maradtak a kilátogatók esemény nélkül: a 94. percben Zsóri fellökte Ristevskit, majd rátaposott a lábára, az újpesti játékos pedig fellökte a budafoki csatárt. Az élvonalban ezen az összecsapáson debütáló Zierkelbach mindkettőjüknek piros lapot mutatott fel.

 

Borítókép: Illyés Tibor MTI/MTVA