promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Conor McGregor nagy visszatérésre készül? – fotó
Borítókép:  Conor McGregor / Steve Marcus / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A világ talán leghírhedtebb ketrecharcosa, Conor McGregor júniusban vonult vissza, de most úgy néz ki, hogy megint bunyózni akar, ráadásul az egyik legkeményebb ellenfelével.

A huszonhat mérkőzéséből huszonkettőt – ebből tizenkilencet kiütéssel – megnyerő legendás ír pofongép, Conor McGregor 2016-ban vonult vissza először, és állítólag azért tette, hogy jobb szerződést és fizetést harcoljon ki magának a UFC-nél.

Ez annak idején bevált neki, ezért tavaly ismét úgy döntött, hogy bedobja a törülközőt, de végül persze visszatért. Pár hete, júniusban megint elköszönt a közönségtől, bár a rajongók ezt már sokkal lazábban kezelték, hiszen tudták, hogy nem tart majd sokáig – és úgy tűnik, hogy igazuk is volt.

Conor McGregor most egy nosztalgikus képet rakott ki, amivel a 2016-os, Nate Diaz elleni második összecsapáson elért győzelmére emlékezett, miután ellenfele pár hónappal előtte megverte őt, és ezzel megtörte a hosszú évek óta tartó nyerőszériáját. A sikeres visszavágó hatalmas pillanat volt az MMA-harcos életében, mostani posztja végén pedig megpedzegette, hogy esélyes egy harmadik mérkőzés is közöttük.

Így jelenleg egy-egy az állás kettejük között, szóval Conor McGregor valószínűleg pontot akar tenni az ügy végére, és be akarja bizonyítani a világnak, hogy Nate Diaznak először csak szerencséje volt vele szemben, és ő a jobb, erősebb.

Az is lehet, hogy egyszerűen csak szórakozik velünk, és esze ágában sincsen visszatérni, de az biztos, hogy rengetegen lennének kíváncsiak a harmadik bunyóra, ha esetleg egyszer úgy alakul, hogy a hírességnek újra kedve támad egy kis adok-kapokhoz, és összejön.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás