Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Szándékosan ütötte meg Sergio Ramost az egyik ellenfele

Szándékosan ütötte meg Sergio Ramost az egyik ellenfele

Sport & Szabadidő

Szándékosan ütötte meg Sergio Ramost az egyik ellenfele

Sport & Szabadidő

Toronicza Péter 17:40

A Liverpool korábbi védője, Dejan Lovren bevallotta, hogy anno direkt könyökölte le Sergio Ramost az egyik meccsen.

Biztosan sokan emlékeznek a 2018-as Bajnokok Ligája döntőre, ahol a Liverpool egyik klasszisát, Mohamed Salaht Sergio Ramos iktatta ki a játékból.  Amikor Salah ütközött a spanyollal, olyan súlyos sérülése lett, hogy le kellett cserélni a 30-ik percben. Akkor az egyiptomi sírva hagyta el a pályát.

Dejan Lovren, a Liverpool FC korábbi védője törleszteni akart, amit az abban az évben rendezett 2018-as Horvátország–Spanyolország Nemzetek Ligája-mérkőzésen meg is tett. Akkor elég durván lekönyökölte Sergio Ramost, mint kiderült, dühből, teljesen szándékosan.

„Szándákosan könyköltem-e le Ramost azután, amit a csapattársammal tett? Lehetséges, igen. Nem akarom, hogy nagy sztori legyen ebből, de Ramos szerintem direkt okozott sérülést Salahnak, és ezt meg kellett torolnom. Salah sérülése előtt sokkal jobbak voltunk a Realnál. Miután ő kiesett, elvesztettük a dominanciát”

- nyilatkozta a horvát védő, aki a lekönyöklés után azt mondta Ramosnak, hogy innentől kvittek vagyunk.

„Nem szeretném, ha az jönne le ebből, hogy nem tisztelem Ramost. Nagyon sokat tesz a csapatáért, számos trófea birtokosa, de irritál a viselkedése.”

Most már a szurkolóknak csak azt kell eldönteni, hogy Lovren így különb-e, mint egy Ramos, mivel ő is valamilyen szinten szándékosan akart sérülést okozni az ellenfelének.

Borítókép: Shaun Botterill / POOL / AFP