promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Bayern München játékosa rajong Lionel Messiért – most ellene bizonyíthat
Borítókép:  RAFAEL MARCHANTE / POOL / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gyerekkori kedvencről van szó, de a védőnek most az lesz a feladata, hogy megállítsa a Barcelona sztárját.  

Ma este jön a várva várt összecsapás a Bajnokok Ligájában, vagyis a Barcelona – Bayern München meccs. Sajnos már a nyolcaddöntőben búcsúzni kell egy olyan csapattól, aki a végső győzelemre is esélyes lehet, így joggal nevezik előrehozott döntőnek a mérkőzést.

Csak a Barcelona és a Bayern München van még úgy talpon, hogy valaha meg is nyerték a sorozatot. Bárki is jut tovább, ő lesz a favorit.

A járvány miatt nincsenek oda-visszavágók: egy helyszín van, így a nyolcaddöntőknél is egyetlen meccsen dől el minden. Érezni is lehet, hogy jóval kiélezettebbek a párharcok, és ha valahol igazán feszültség lesz a levegőben, akkor az ez a meccs.

Alphonso Davies, a Bayern München 19 éves védője még csak tévében láthatta, ahogy egy Bayern München, vagy egy Barcelona a magasba emeli a Bajnokok Ligája trófeát. Most a gyerekkori példaképével, Lionel Messivel nézhet szembe a ghánai származású kanadai válogatott védő.

„Éppen édesanyámmal beszéltem, majd apa kivette a kezéből a telefont, és rögtön mondta, hogy »hallom a kedvenc játékosod ellen fogsz játszani«. Még mindig hihetetlen nekem ez az egész. Őt csodálva nőttem fel, most meg ellene kell védekeznem. Mi lesz ennek a vége? Annyit megígérhetek, hogy nem fogok félni tőle. Azt a játékot hozom, amit tudok. Hiszek magamban, és abban, hogy remek csapatunk van. Most minden adott, hogy továbbjussunk, és akár meg is nyerjük a Bajnokok Ligáját”

– nyilatkozta a védő az uefa.com-nak.

A Barcelona – Bayern München összecsapás este 21 órakor kezdődik az M4 Sporton.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás