promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Guardiolának több játékosra is szüksége van
Borítókép:  PAUL CHILDS / POOL / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Manchester City a 2020-as nyári átigazolási időszak során már két játékost (Nathan Ake, Ferran Torres) szerződtetett, de a csapat vezetőedzőjének, Pep Guardiolának még több játékosra van szüksége.

Már lassan két hete nyitva az átigazolási piac Angliában. A Premier League-ben szereplő Manchester City pedig nem tétlenkedik: leigazolta az angol élvonal nemrég lezárult idényében kieső Bournemouth védőjét, Nathan Akét 41 millió fontért, illetve elhozta Valenciából 20,8 millió fontért Ferran Torrest. De a manchesteri csapat vezetőedzője, Pep Guardiola nem érné be ennyivel, sőt – ahogy azt a Sky Sports írja – újabb igazolásokat tervez. A katalán szakember tovább erősítené a védelmet, egyúttal David Silva és Sergio Aguero pótlására, helyettesítésére is hozna labdarúgókat.

[[c]] 

Az elsőszámű célpont a hátsó alakzat minőségibbé tételére a Napoli játékosa, Kalidou Koulibaly. A szenegáli-francia labdarúgó a belső védő és balhátvéd pozíciójában is bevethető, igaz, több európia topklub is kinézte már magának a játékost.

A kilences pozícióba az Inter támadóját, Lautaro Martinezt képzeli el Guardiola, míg a The Athletic értesülése szerint a City puhatolózik az Atletico Madrid játékosa, Joao Felix körül is. A portugál játékost tavaly érkezett a spanyol fővárosba 113 millió fontért. 

Az átigazolási időszak október 5-én, 23:00-kor zárul le. Ideje még bőven van a Manchester Citynek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás