promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
PSG: Kylian Mbappé után újabb fontos játékos sérült meg
Borítókép:  FRANCK FIFE / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A PSG vezetőedzője, Thomas Tuchel komoly gondban van, Kylian Mbappé után a csapat újabb fontos játékosa sérült meg: az egik edzésen Marco Verratti vádlisérülést szenvedett. Mindkét játékos szereplése bizonytalan az Atalanta elleni BL-mérkőzésen.

Amit a 2019/2020-as idényben meg lehetett nyerni Franciaroszágban, azt a Paris Saint-Germain megnyerte. A párizsi csapat bajnok, Francia Kupa- és Ligakupa-győztes. A közel-keleti eurómilliókkal felpumpált klub számára azonban a legrangosabb európai kupasorozat, a Bajnokok Ligája megnyerése jelentené az igazi sikert. Az elmúlt években féktelen költekezése egyelőre nem hozta meg a várt sikert.

Arról, hogy a háttérben milyen történések állnak, miként működik vagy éppen nem működik a döntéshozatali-mechnanizmus Párizsban, arról ide kattintva olvashatsz bővebben.

A PSG jelenlegi helyzetéből kiindulva, könnyen elképzelhető, hogy ezúttal sem kerül a vitrinbe a BL-trófea. Arról már korábban beszámoltunk, hogy Kylian Mbappé játéka bizonytalan a Atalanta elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntőben. Vagy, ahogy Thomas Tuchel fogalmazott, gyakorlatilag kisebb csodának kell történnie, hogy a francia támadó rendelkezésére álljon.

A német szakembert most újabb csapás érte: edzésen szenvedett vádlisérülést az együttes középpályása, Marco Verratti. A legfrisebb hírek szerint az olasz játékos szereplése igencsak kérdéses az BL-negyeddöntőben.

A megoldandó problémák sora azonban itt nem ért véget. Tuchel a fenn említett két játékoson túl nem számíthat szintén sérülés miatt Layvin Kurzawára, Angel di María pedig eltiltás miatt nem lép pályára augusztus 12-én, Lisszabonban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás