promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így szerezné meg a Real Madrid az általa kiszemelt sztárokat
Borítókép:  MARTIN BUREAU / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Főleg a koronavírus-járvány okozta pénzügyi nehézségek miatt nem tervez nagy költekezést a Real Madrid. Ugyanakkor a madridi klubnak van terve arra, hogy a legfontosabb célpontjait: Kylian Mbappét, Erling Braut Haalandot és Eduardo Camavinga mikor és milyen módon szerződtetné le.

A koronavírus-járvány minden futballklubot megviselt gazdaságilag, ez alól nem kivétel a Real Madrid sem. A madridi klubban, ahogy számos más csapatnál a világon, szigorú pénzügyi tervezésre volt és van szükség a nehéz időszak átvészeléséhez. Ez a szigorúság pedig kihat a 2020-as nyári átigazolási időszakra is. A Real Madrid vezetősége már jelezte, nem várható nagy költekezés, világsztár leigazolása. A Királyi Gárda a 2021-es, 2022-es évre koncentrál.

Az AS összeszedte, hogy a Real Madrid az általa kiszemelt világsztárokat (Kylian Mbappé, Erling Braut Haaland, Eduardo Camavinga) hogyan, milyen módon szerezné meg.

  • Kylian Mbappéra 2021-ben csapna le a Real, amikor a labdarúgónak már csak egy év van hátra a Paris Saint-Germainnel kötött szerződéséből. Ám az sem lenne gond a Real számára, ha Mbppé hoszabbítana a PSG-vel, az új kontraktus ugyanis tartalmazna egy olyan záradékot, amely lehetővé tenné, hogy a csatár egy bizonyos összeg ellenében elhagyja a PSG-t.
  • A Real Madrid a 2021/2022-es idény végéig vár Erling Braut Haaland megszerzésével. Van egy szóbeli megállapodás a játékos ügynöke, Mino Raiola és Borussia Dortmund között, amely kimondja, hogy 2022 nyarán kezdeményezhető tárgyalás az érkező ajánlatokról – erre vár a Királyi Gárda.
  • Eduardo Camavinga (Rennes) az a játékos, akit Madridban a középpálya megerősítésére hoznának. Mivel a Rennes vezetősége egyelőre nem enged a játékos 80 millió euróban megállapított árából, ezért a Real a következő évben próbálkozna. Bonyolíthatja az ügyet, hogy Camavinga szerződéshosszabbítás előtt áll, amennyiben a felek megegyeznek, még nehezebb lesz megszerezni a labdarúgót.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás