promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutálisat esett az Orlando Magic fiatal kosarasa – videó
Borítókép:  Wes Iwundu / youtube.com/MLG Highlights (screenshot)
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy csodás zsákolás is lehetett volna Wes Iwundu megindulásából, de végül nagyon csúnya zuhanás lett belőle, ami rendesen megijesztett mindenkit.

Sokan elfelejtik, hogy a kosárlabda nem egy veszélytelen sport, hiszen hiába űzik profi atléták, a gyorsaság és a hirtelen mozdulatok miatt elkerülhetetlen néha az NBA-ben egy szörnyű baleset. Egy mérkőzés alatt pillanatok alatt történnek a dolgok, így nincs sok idejük mérlegelni a kosarasoknak, és a 24 cikke alapján most sajnos az Orlando Magic 25 éves játékosa, Wes Iwundu járt elég rosszul.

Éppen a Los Angeles Lakers ellen játszott az Orlando Magic, mikor a második negyedben Wes Iwunduhoz került a labda, aki rendesen megiramodott egy látványos zsákolás reményében, de JR Smith védekezése megzavarta őt, aminek az lett a következménye, hogy pontszerzés helyett egy hatalmasat esett – egyenesen az arcára.

Wes hirtelen fel sem tudott kelni, hiszen ilyenkor nehezen jut el az ember agyáig, hogy mi is történt, majd végül törülközővel takarta az arcát, és hamar kiderült, hogy nagy a baj, ugyanis elkezdett vérezni a szemhéja, amit végül négy öltéssel kellett összevarrniuk az orvosoknak.

A balesetről videó is készült, amit itt lehet megtekinteni, persze csak saját felelősségre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás