promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Előzetest kapott a rendhagyó módon folytatódó NBA
Borítókép:  JEENAH MOON / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rendhagyó módon, Disney Worldben folytatódik a korábban, a koronavírus-járvány miatt félbeszakadt NBA-szezon. A folytatáshoz reklám is készült.

A koronavírus-járvány miatt félbeszakadt NBA folytatásáról június elején döntöttek az illetékesek. Ennek értelmében huszonkét csapattal folytatódik tovább a bajnokság:

Los Angeles Lakers, Los Angeles Clippers, Denver Nuggets, Utah Jazz, Oklahoma City Thunder, Houston Rockets, Dallas Mavericks, Memphis Grizzlies, Portland Trail Blazers, New Orleans Pelicans, Phoenix Suns, Sacramento Kings, San Antonio Spurs, Washington Wizards, Milwaukee Bucks, Toronto Raptors, Boston Celtics, Miami Heat, Indiana Pacers, Philadelphia 76ers, Brooklyn Nets, Orlando Magic.

A helyszín pedig az orlandói Disney World komplexum. A csapatok nyolc „alapszakaszmérkőzés” jászanak majd, majd jön a play-off.

Minden persze csak a legszigorúbb, egészségügyi előírások betartásával megy majd. Igaz – ahogy a Kreatív írja –, a játékosok és a csapatok személyzetének tagjai használhatják majd a Disney World szolgáltatásait, de, hogy ez mennyire lesz önfeledt, az igencsak kérdéses. Mindenester ehhez a kurta-furcsa folytatáshoz azért készült egy felvezető.

„A játék, amit imádsz, úgy, ahogy még sohasem láttad”

– hallható Issa Rae, a Bizonytalan (Insecure) főszereplőjének szájából.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás