promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Michael Jordan sírva emlékezett Kobe Bryantre  – videó
Borítókép:  FREDERIC J. BROWN / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Chicago Bulls legendája, Michael Jordan könnyeivel küszködve beszélt elhunyt társáról, barátjáról Kobe Bryantről.

Húszezren emlékeztek meg a Staples Centerben, az Amerikai Egyesült Államok egyik legismertebb sportcsarnokában, a Los Angeles Lakers otthonában a január 26-án, helikopterbalesetben elhunyt Kobe Bryantre, lányára, Gianna Mariára, illetve a szerencsétlenség további hét áldozataira. 

Az eseményen olyan kosarasok vettek részt, mint Kareem Abdul-Jabbar, Magic Johnson, Stephen Curry, Michael Jordan vagy épp LeBron James. A Chicago Bulls legendája, Michael Jordan könnyeivel küszködve beszélt elhunyt társáról – írja a Guardian

„Amikor Kobe meghalt, egy darab az életemből vele halt. Talán meglepi az embereket, de nagyon közeli barátok voltunk. Mindig mindenki a kettőnk összehasonlításáról akart beszélni. Most én csak Kobe-ról akarok beszélni. (...) Ez a kölyök olyan szenvedélyes volt, hogy azt el se hinnétek. Ahogy megismertem. Olyan jó nagytestvér akartam lenni számára, amilyen csak tudok" – fogalmazott Jordan.

[[c]]

A Rob Pelinka, a Los Angeles Lakers menedzsere és Bryant régi barátja arról beszélt, hogy:

„a tragédia napján a világ mintha kifordult volna tengelyéből, mindannyiunk számára”. 

Kobe Bryant özvegye, Vanessa Bryant az emlékezés előtt jelezte, pert indított a helikoptert működtető társaság ellen. Úgy váli a baleset a pilóta gondatlansága miatt történt, ugyanis rendkívül rossz időjárási körülmények között, erős ködben indult útnak. 

[[c2]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás