promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Méghogy nem jók a magyar focisták? Irány a svéd harmadosztály kiesőjelöltje!
Borítókép:  a svéd harmadosztályú Nyköping BIS címere. Forrás: wikipedia.hu.
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Meglepő igazolásokról számolt be a svéd harmadosztályú Nyköping BIS honlapja.

Azt mindannyian tudjuk, hogy Magyarország a „tízmillió szövetségi kapitány” országa, és a legtöbb szurkoló állandóan abban reménykedik, hogy sikerül kinevelni legalább egy klasszis labdarúgót, aki legalább egy viszonylag nevesebb csapatban is meg tudja állni a helyét. 

Az FC Red Bull Salzburg jelenlegi karmesterének, Szoboszlai Dominiknak minden esélye megvan erre.

Eközben újabb két játékos külföldre szerződéséről számolt be a Nemzeti Sport Online. A portál észrevette, hogy a svéd harmadosztály utolsó előtt helyén álló Nyköping BIS bejelentette, hogy leigazolta Busai Attilát és Völgyi Dánielt. Az északi együttes jelenleg a harmadosztály 15. helyét foglalja el, a szezon eddigi tíz mérkőzésén csak két győzelmet aratott, ám a bajnokság csapatai közül messze a legtöbb gólt kapta, 36-ot.

„Könnyű lesz beilleszkedni a csapatba, nagyon jól érzem magam Nyköpingben. Pontokban gazdag őszhöz szeretném segíteni az együttest, emellett remélem, hogy a jelenleginél offenzívebben tudunk futballozni a jövőben” 

mondta Völgyi Dániel az NSO szerint. A játékos néhány hete hagyta el az NB II középmezőnyébe tartozó Soroksárt.

Busai Attila az elmúlt hónapokban az indiai másodosztályban szereplő NEROCA FC légiósa volt, a következőképpen fogalmazott a Nemzeti Sport szerint:

„Az eddigi edzések biztatóak voltak, jól érzem magam a csapatnál, abszolút pozitív közeg fogadott. A lehető legtöbb pontot be kell gyűjtenünk az ősszel, hogy felzárkózzunk a középmezőnyhöz”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás