Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Szurkolói miatt változtatott a zöld-fehér színeken a Ferencváros

Szurkolói miatt változtatott a zöld-fehér színeken a Ferencváros

Sport & Szabadidő

Szurkolói miatt változtatott a zöld-fehér színeken a Ferencváros

Sport & Szabadidő

TK 15:45

Előbb bosnyák válogatott játékost igazolt a Ferencváros, majd bemutatta új idegenbeli mezét a zöld-fehér csapat.

Adnan Kovacevic személyében bosnyák válogatott védőt igazolt a Ferencváros labdarúgócsapata. A klub honlapjának hétfői beszámolója szerint a 26 éves játékos az elmúlt három idényt a lengyel élvonalban töltötte a Korona Kielcénél, korábban pedig bosnyák bajnok és kupagyőztes volt.

A válogatottban háromszor szerephez jutott Kovacevic kikérte az ugyancsak a zöld-fehéreknél szereplő honfitársa, Eldar Civic véleményét, illetve döntésében nagy szerepet játszott, hogy az FTC magyar bajnokként a BL-selejtezőjében érdekelt.

Kovacevic bemutatását követően új idegenbeli mezzel rukkolt elő a Ferencváros. Az NB I aktuális címvédőjének új mezén a zöld és a fekete szín fog dominálni.

„Zöld, fekete és fehér: a legutóbbi két idényben használt hófehér-arany szerelést ilyen színösszeállítású garnitúra váltja, amikor Sergei Rebrov vezetőedző csapata idegenben szerepel. Nem véletlenül választottuk ezeket a színeket, a feketével szurkolóinknak szerettünk volna kedvezni, hiszen legújabb mezünk nektek készült!
A mez dizájnját a Ferencvárosi Torna Club a Nike-val közösen alkotta meg. A 2020/22-es időszakra szóló szerelés egyik újdonsága, hogy a harmincadik bajnoki cím tavalyi elhódításával kiérdemelt három csillag már nem gúlában tornyosul a címer fölött, hanem szimmetrikusan helyezkedik el. A felső a legmodernebb technikával készült. A Nike Dri-fit magas minőségű, mikroszálas poliészter anyaga az izzadtságot a mez külső felületére vezeti ki, ahol az gyorsan elpárolog.
Az új idegenbeli mez július 27., hétfő 14 órától a hazai dresszel azonos áron megvásárolható szurkolói és mérkőzés változatban is online, a shop.fradi.hu-n és személyesen a Groupama Arénánál található Fradi Shopban is!”

olvasható a budapesti zöld-fehérek internetes oldalán.

Borítókép: az új mez reklámplakátja. Forrás: fradi.hu.