Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Zidane megy vagy marad? – nem válaszolt egyértelműen a Real Madrid edzője

Zidane megy vagy marad? – nem válaszolt egyértelműen a Real Madrid edzője

Sport & Szabadidő

Zidane megy vagy marad? – nem válaszolt egyértelműen a Real Madrid edzője

Sport & Szabadidő

TK - 2020.07.20. 16:01

Zinédine Zidane, az újdonsült spanyol futballbajnok Real Madrid francia vezetőedzője nyitva hagyta a kérdést, hogy marad-e a királyi gárda kispadján a következő szezonban is.

A vasárnapi zárófordulót követően a jövőjét firtató újságírói kíváncsiskodásra ugyanis korántsem adott egyértelmű választ.

„Van szerződésem, de a futballban sosem lehet tudni, mi történik” 

– idézte a barcelonai Sport a madridiaknál 2019 márciusában, Josep Maria Bartomeu klubelnök felkérése nyomán második edzői periódusát elkezdő Zidane-t, akinek jelenlegi kontraktusa 2022-ig szól. Ha idő előtt távozna, a katalán sportlap szerint nettó 26 millió eurótól esne el. 

Az újság azt feltételezi, hogy Zidane nem akar továbbállni, hanem még jobb anyagi feltételeket biztosító új szerződésre vágyik, s erről most jó helyzetben tárgyalhat, hiszen irányításával a Real története 34. spanyol bajnoki címét szerezte meg.

A sztárjátékosból lett edző mindenesetre szolgált már meglepő lépéssel a blancóknál, amikor is 2018 nyarán a sikeres szezon ellenére teljesen váratlanul lemondott szakvezetői posztjáról és távozott a Real Madridtól – írja összefoglalójában a távirati iroda.

Borítókép: Zinédine Zidane. Forrás: AFP/Gabriel Bouys.

Legolvasottabb hírek