promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Három válogatottat is kitett keretéből a Vidi
Borítókép:  ATTILA KISBENEDEK / AFP (Elek Ákos és Lovrencsics Gergő a 2016-os Eb-n)
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elek Ákos, Futács Márkó és Georgi Milanov is a Vidi II-vel tréningezik, számolt be a hírről a MOL Fehérvár FC honlapja. Információk szerint Elek Ákost két magyar csapat is vinné.

„A hétvégi orvosi felmérések után július 20-án, hétfőn kezdi a felkészülést csapatunk, hárman azonban már nem az első kerettel edzenek. Elek Ákos, Futács Márkó és Georgi Milanov is a Vidi II-vel tréningezik a jövőben, nem lesznek tagjai az első csapat keretének”

– írta honlapján a MOL Fehérvár FC.

Elek Ákos és Futács Márkó esetében is elmondható, hogy a bajnokság első két harmadában többet, míg az utolsóban már jóval kevesebbet játszottak. Futács Márkó huszonnégy bajnoki mérkőzésen kilencszer talált be, ezzel pedig második lett a házi góllövőlistán Armin Hodzic mögött. Georgi Milanov a bajnokság első felében ugyan még kapott játéklehetőséget Marko Nikolicstól, de Carillo már nem számított rá.

Mindhárom, hazája válogatottjában is szereplő labdarúgónak élő szerződése van: Elek még két évig, Futácsnak még egy évig, Milanovnak pedig ez év végéig szól a kontraktusa. Az NSO a történtek után megszólaltatta a két magyar futballista menedzserét, Filipovics Vladant, aki elmondta:

„Elek Ákost és Futács Márkót egyaránt élő szerződés köti Fehérvárra, de az, hogy a második csapatban szerepeljenek, az NB III-ban, nem megoldás számukra, nem ez a cél. Vannak érdeklődések, várjuk az ajánlatokat”.

Arról pedig a csakfoci.hu ír, hogy Elek Ákos iránt két magyar csapat, a másodosztályba kiesett Debrecen és a Diósgyőr is érdeklődik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás