promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csodálatos Griezmann-gól, üldözi a Barcelona a Real Madridot
Borítókép:  JOSE JORDAN / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Barcelona idegenben 4:1-re verte a Villarealt a spanyol bajnokság 34. fordulójában. Suárez és Griezmann is szépségdíjas gólt szereztek.

Miután a Real Madrid, ha nehezen is, de legyőzte az Athletic Bilbaót a spanyol bajnokság 34. fordulójának vasárnapi nyitómérkőzésén, nem volt kérdés a Barcelona számára: csak akkor maradhat versenyben a bajnoki címért, ha három pontot szerez a Villareal otthonában. Az aranyérem megszerzése nemcsak presztízskérdés a katalán klub számára, hanem egyúttal menekülőút a vezetőedzőnek, Quique Setiénnek.

A Barcelona uralta a mérkőzést (A labdabirtoklás az első félidőben 71-29 volt a Barca javára.), vezetést is szerzett a 3. percben, a Villareal azonban ezen mérkőzésen egyetlen használható fegyverével, az ellentámadásával válaszolt. Egy gyorsan végigvitt kontra a 14. percben és máris 1:1 állt az eredményjelzőn. Aztán jött két egészen kivételes megoldás: előbb Suárez tekert a kapuba, majd a 45. perben Antoine Griezmann valószínűleg a szezon legszebb gólját szerezte.

A csapatok a félidőre 3:1-es Barcelona vezetéssel mentek. A második játékrészben folytatódott a Barca fölénye, volt egy hosszas videobírózást követően érvénytelenített Messi-találat, illetve egy érvényes Ansu Fati-gól. A vége tehát magabiztos 4:1-es Barcelona-győzelem. Ez pedig azt jelenti, hogy a katalán együttes tapad az éllovas Real Madridra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás