promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nehezen értelmezhető a diósgyőri focista tette
Borítókép:  facebook.com/DVTK1910
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A DVTK a Paks ellen 3:0-s hátránynál büntetőhöz jutott. Iszlai Bence előbb értékesítette a tizenegyest, majd érthetetlen módon nyelvét öltögette és csendre intette a paksi szurkolókat. A Diósgyőr az utóbbi hét mérkőzésen tizenhét gólt kapott.

A koronavírus utáni újraindulást követően nem azt a Diósgyőrt láthatják a szurkolók, amit a járványidőszak előtt megszoktak. A DVTK ugyanis a május végi újraindulás óta lejátszott hét mérkőzésük mindössze egyet nyert meg, emellett játszott egy döntetlen, a többi mérkőzést elveszítette. Gólaránya 5:17, azaz Feczkó Tamás együttese mínusz tizenkettes gólarányt tud felmutatni az utóbbi hét fordulóban.

Nem véletlen, hogy a DVTK-drukkerek – finoman szólva is – elégedetlenek. Többen bundára gyanakodtak a DVSC ellen, 4:0-ra elveszített mérkőzést követően. Aminek alapját a mutatott játék mellett az adta, hogy miskolci csapatban két játékos (Dusan Brkovics, Haris Tabakovic) is volt csapata ellen lépett pályára. Talán nem véletlen, hogy a klub a mérkőzést követően úgy döntött:

egyik játékos szerződését sem hosszabbítja meg.

Ilyen előjelek után lépett pályára Pakson a DVTK. A kiesés elől menekülő hazai csapa pedig már az 56. percben 3:0-ra vezetett. Majd jött a 60. perc, amikor a Diósgyőr büntetőhöz jutott, amit Iszlai Bence értékesített. A középpályás ahelyett azonban, hogy csöndben tette volna tovább a dolgát, érthetetlen módon nyelvét öltögette és csendre intette a paksi szurkolókat. Az eset az alábbi videó végén látható:

„Sajnos én nem tudok azonosulni az Iszlai gólörömével, sőt kifejezetten bosszant és irritál, hogy hergeli az ellenfél szurkolóit. Nem értem hogy 3:0-nál erre mi szükség volt... Ha átérezné mit jelent a DVTK, akkor az eredmény és a mutatott forma utan szégyenében nem nyújtogatja a nyelvét... Lehet arra fogadott hogy mindkét csapat szerez gólt.....”

– írta valaki a mérkőzést követően a Diósgyőri VTK Facebook-oldalán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás