promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Juventus szurkolói nem kímélik Cristiano Ronaldót
Borítókép:  Filippo MONTEFORTE / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Olasz Kupa-döntőjében Cristiano Ronaldo oda sem tudott állni tizenegyest rúgni, és a drukkerek szerint ez az ő felelőssége is.

Ahogy azt mi is megírtuk, története hatodik Olasz Kupa-győzelmét szerezte meg a Napoli csapata, miután a sorozat döntőjében tizenegyesekkel verte a Juventust. Utóbbi már az elején tett arról, hogy ne legyenek izgalmak, mivel Paulo Dybala és Danilo is hibázott, tehát a Juve két tizenegyes mínusszal indult.

Mivel a Napoli mindegyik büntetőjét érvényesítette, így 4-2-es összesítésben ők nyerték a döntőt. Valószínűleg a Juventus vezetőedzője, Maurizio Sarri jelölte ki a tizenegyes rúgókat, aminek a legvégén mindig Ronaldo szokott rúgni, aki amúgy az elődöntőben hibázott a Milan ellen.

Pár kötekedő drukker Ronaldót is hibáztatja, hogy miért nem állt oda előbb a csapata érdekében. Hogy ki ért egyet velük, vagy ki nem, azt mindenki döntse el maga.

„Ismét Ronaldo akart lenni a hős, és ezért a csapat fizetett. Amikor te vagy az egyik legjobb büntetőrúgó a világon, akkor nem hagyod, hogy Danilo odaálljon előtted, csak azért, hogy te lehess az ötödik.”

„Ronaldo a legjobb tizenegyes lövő a csapatban, szóval miután Dybala és Danilo is hibázott, arra gondolsz, hogy csak odaáll. De nem, inkább kivárja, hogy ötödikként címlapon lehessen. A történelem egyik legönzőbb játékosa.”

„Portugália–Spanyolország 2012, Portugália–Chile 2017, Juventus–Napoli 2020. Mi a közös pont? Cristiano Ronaldo egyik tizenegyespárbajban sem tudott odaállni, mert saját magát a csapat elé helyezte.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás