Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Zinedine Zidane kiakadt csapata teljesítményére

Zinedine Zidane kiakadt csapata teljesítményére

Sport & Szabadidő

Zinedine Zidane kiakadt csapata teljesítményére

Sport & Szabadidő

HZS - 2020.06.15. 15:45

A Real Madrid vezetőedzője, Zinedine Zidane kiakadt játékosainak az Eibar elleni, második félidőben mutatott teljesítményén.

A Real Madrid felemás produkciót mutatott az Eibar ellen. A Királyi Gárda az első félidőben gyakorlatilag eldöntötte a három pont kérdését Kroos zseniális meglátásának, és két, gyorsan végigvitt ellentámadásnak köszönhetően. A második játékrészben a Real túlságosan kiengedett, s az Eibar kevéssé hatékony támadójátékának köszönhetően nyert végül, összességében megérdemelten 3:1-re.

Ez a kettősség a csapat vezetőedzőjének, Zinedine Zidane-nak nagyon nem teszett. A Marca információ szerint a francia tréner elégedetlen volt csapata második félidőben mutatott teljesítményével. A szakember ugyan az egészséügyi szünetben próbált hatni játékosaira, azok hozzáállására, s még a sajtótájékoztatón is finoman fogalmazott a csapata teljesítményét illetően,

de a spanyol lap szerint a négy fal között, az öltözőben nagyon kifakadt. 

Nem véletlen, mint a lap jelzi, hogy több olyan eset is előfordult a Reallal a jelenlegi szezonban, hogy magabiztos vezetést követően kiengedett, s csak szerencsével tudta megtartani korábban szerzett előnyét. Erre példa a Levante és a Granda elleni találkozó is.

A Real Madrid hétvégi győzelmének köszönhetően jelenleg két pontos hátrányban van a listavezető Barcelona mögött.

Borítókép: PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP

Legolvasottabb hírek