Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Egy félidő alatt elintézte ellenfelét a Real Madrid – összefoglaló

Egy félidő alatt elintézte ellenfelét a Real Madrid – összefoglaló

Sport & Szabadidő

Egy félidő alatt elintézte ellenfelét a Real Madrid – összefoglaló

Sport & Szabadidő

HZS - 2020.06.14. 21:30

A Real Madrid ideiglenes otthonában, az Alfredo di Stéfano Stadionban 3:1-re verte az Eibart Kroos, Ramos és Marcelo góljaival. A Királyi Gárda két ponttal van lemaradva a listavezető Barcelona mögött.

Nem lehet azt mondani az Eibar csapatára, hogy ne lenne kockázatvállaló. A spanyol élvonal tabellájának hátsó régiójához tartozó együttes hiába játszott idegenben, a Real Madrid ideiglenes otthonában az Alfredo di Stéfano Stadionban, egy pillanatra sem adta fel azon elvét, hogy magasra tolt védelmi vonallal megtámogatva, agresszívan és intenzív módon támadja ellenfelét. A gond mindössze annyi az Eibar esetében, hogy hiába teszi dolgát a csapat elképesztő sebességgel, elég egy hiba és ellenfele könnyen átszaladhat rajta.

Márpedig a Real Madrid ellen egy-egy apró hiba is elég volt, s a Királyi Gárda kihasználta az adódó lehetőségeket, az előtte megnyíló üres területeket. A Real már a 4. percben, Toni Kroos remek helyzetfelismerése után vezetéshez jutott, majd jött 15 perc, amikor Zidane csapata alig tudott kijönni térfeléről. Igaz, elég volt egy rossz helyezkedés vagy rossz passz az Eibar csapatának részéről a támadási fázisban, s a Real villámgyors ellentámadást vezetett. Zinedine Zidane együttese előbb a 30., majd a 37. percben is egy gyors kontra után szerzett gólt, és döntötte gyakorlatilag el a mérkőzést egy félidő alatt.

A második játékrészben szerzett Bigas-gól csak a szépítésre volt elég az Eibarnak. A Real Madrid győzelmével két pontra van lemaradva a listavezető Barcelonától.

 

Borítókép: PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP

Legolvasottabb hírek