promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy pofont osztott ki a Barcelona, és még Messi is betalált – videó
Borítókép:  a mallorcai játékosok gyűrűjében a Barcelona csapatkapitánya, Lionel Messi. Forrás: AFP/Jaime Reina.
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Június második hétvégéjén folytatódott érdemben a koronavírus-járvány miatt félbeszakított spanyol bajnokság, a La Liga, mégpedig a 28. fordulóval.

Az első mérkőzés a sevillai derbi volt, ahol a Sevilla magabiztosan, 2-0-ra verte a városi riválist, a Betist.

A labdarúgás rajongói feszült figyelemmel várták, hogy milyen állapotban tér vissza a Barcelona, valamint Lionel Messi. A katalán sztárgárda megnyugtatta szurkolóit, hiszen Jordi Alba beadását Arturo Vidal már a 2. percben a vendéglátók, azaz a mallorcaiak hálójába fejelte. Erre jött még egy hazai próbálkozás, a Real Madrid kölcsönjátékosa, Kubo Takefusza lőtt éppen Marc-André Ter Steigen kapuja mellé.

A helyzetre szinte azonnal válaszolt a Barcelona, mégpedig góllal: Lionel Messi fejjel adott gólpasszt, amivel a dán Martin Braithwaite megszerezte első gólját a katalánok mezében.

A második félidő első említésre méltó eseménye, hogy a zárt kapu ellenére egy argentin mezes fiatalember futott be a pályára, akit aztán rövid úton eltávolítottak.

A Mallorca játékosa próbálkoztak, és a helyzetek alapján akár ki is egyenlíthettek volna, ám mivel ez nem sikerült, így a Luis Suarezt is becserélő barcelonai támadójáték került előtérbe. Ennek köszönhetően pedig Jordi Alba és Lionel Messi is gólt tudott szerezni.

A végeredmény 0-4, ám a mérkőzést összképét nézve ekkora vereséget nem érdemeltek a mallorcaiak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás